Tror City slår ut Real

Manchester City er utestengt fra Champions League de to neste sesongene, men kan de vinne i år? Første hinder er Real Madrid på onsdag.

LYSEBLÅ VÅR? Manchester City har fått en knallhard dom, men er fortsatt med i kampen om å vinne Champions League denne sesongen. Nå venter Real Madrid.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:24. februar 2020Endret:2. januar 2023

Cup-spillet er i gang i Champions League, nå er det vinn eller forsvinn.

Norsk Tippings oddssettere tror Manchester City vinner og Real Madrid forsvinner når de nå møtes i åttedelsfinalen. I skrivende stund er oddsen på at City går videre 1,45, mens Real-avansement gir deg 2,37 ganger innsatsen i premie.

Stemmer antagelsen tar City et viktig skritt mot sin store drøm: Å vinne hele Champions League. Samtidig som klubben kjemper for å oppheve UEFAs utestengelse fra den samme turneringen de neste sesongene på grunn av brudd på FFP-reglene (Financial Fair Play).

Klarer Guardiola og spillerne å legge den saken til side og konsentrere seg om fotball?

Foreløpig er ikke et eneste spark tatt i åttedelsfinalen - de møtes til første kamp i Madrid onsdag denne uken, og den kampen vurderes til helt jevn. Begge lagene står til 2,50, mens uavgjort gir 3,65 i odds.

Se Real Madrid - Manchester City på Viasport 1 onsdag kl. 21.00 - spill på kampen her

Her kan du oppdatere deg på lagenes form og seneste resultater

I onsdagens andre åttedelsfinale blir det et fransk-italiensk møte. Juventus er klar favoritt til både å vinne onsdagens bortekamp mot Lyon og til å gå videre.

Se Lyon - Juventus på TV 2 Sport 1 onsdag kl. 21.00 - spill på kampen her

Her kan du oppdatere deg på lagenes form og seneste resultater

Du finner ikke kampene bare på Langoddsen, men på alle våre sportsspill:

 

 

 

Relaterte artikler