Tror ikke Rosenborg går videre

Tror ikke Rosenborg går videre

Tror ikke Rosenborg går videre

Norsk Tippings oddssettere tror ikke Rosenborg går videre fra sin gruppe i Europa League. Milan er favoritt til å vinne hele turneringen.

Etter bragden mot Ajax fikk Rosenborg "belønningen" i form av en ganske så tøff gruppe i Europa League. Kåre Ingebrigtsens mannskap havnet i gruppe L sammen med:

  • Zenit St. Petersburg
  • Real Sociedad
  • Vardar Skopje

To beste videre

De to beste går videre til 16. delsfinale. Det er mer sannsynlig at det ikke er Rosenborg enn at det er det, hvis vi ser på oddsene på Langoddsen.

Zenit og Real Sociedad er klare favoritter til å gå videre. Du får 1,15 i odds på at Zenit gjør det og 1,20 på Sociedad. Rosenborg-avansement står i skrivende stund i 3,00. Vardar gir 5,50.

Du kan også spille på hvem som vinner gruppen (og dermed får en antatt lettere motstander i 16. delsfinalen). Zenit gir 2,00 og Sociedad 2,15, mens Rosenborg står i 9 ganger pengene som gruppevinner.

Her er Rosenborgs kamper:

  • Torsdag 14. september kl. 21.05: Real Sociedad - Rosenborg
  • Torsdag 28. september kl. 19.00: Rosenborg - Vardar
  • Torsdag 19. oktober kl. 19.00: Zenit - Rosenborg
  • Torsdag 2. november kl. 21.05: Rosenborg - Zenit
  • Torsdag 23. november kl. 19.00: Rosenborg - Real Sociedad
  • Torsdag 7. desember kl. 21.05: Vardar - Rosenborg 

Spill på Europa League gruppe L på Langoddsen: På mobil her og på web her 

Hvem vinner Europa League?

For noen år siden ble en ny hovedpremie innført i Europa League, nemlig en plass i gruppespillet i Champions League påfølgende sesong. Det har gjort noe med innstillingen til de beste lagene. Og det gjør at storklubbene i turneringen ofte vil bli naturlige favoritter til å vinne den.

På UEFAs hjemmeside kan du se alle gruppene i Europa League

Denne sesongen er AC Milan å finne i Europa League - et Milan som etter fire-fem magre år ser ut til å være på gang igjen. Det gjør klubben til oddssetternes favoritt til å vinne Europa League. I skrivende stund får du 7,00 i odds på Milan-triumf i finalen i Lyon 16. mai neste år. Rett bak følger Arsenal til 8,00 i odds - selv om Premier League-starten til Wenger & co. har vært alt annet enn imponerende.

Tror du Rosenborg vinner hele Europa League, får du 175 i odds, mens "nabo" Östersund gir intet mindre enn 500 i odds.

Spill på hvem som vinner Europa League: På mobil her og på web her

Vi tar forbehold om oddsendringer.