flaxvinnerhistorie

Trøstet seg med BilFlax-lodd etter benbrudd - vant BMW X5

En mann fra Tromsø satt med brukket ben og kjedet seg da han kjøpte et BilFlax-lodd på nettet. Det endte med toppremien - en BMW X5.

ATTRAKTIV: Dette er vinnerbilen i årets BilFlax, en BMW X5 xDRIVE45e.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:3. juli 2020Endret:2. januar 2023

Det ble en fin god-bedring gave til mannen fra Tromsø som skrapte frem en BMW X5 på nettet.

Skrap BilFlax her

Hell i uhell

Tromsø-mannen hadde vært maks uheldig kun noen dager før. Etter et fall fra stige ble benet brukket og krykker tatt i bruk. Mannen pleier å kjøpe Flax-lodd hos nærmeste kommisjonær, men grunnet midlertidige utfordringer ble det denne gangen gjennomført kjøp på nett. Det skulle han ikke få angre på.

- Jeg ble veldig overrasket, men selvfølgelig aller mest glad, sier vinneren, som forklarer følelsen etter å ha sett tre like BMW-symboler blinke mot han.

Vinneren kunne videre forsikre oss om at alt sto fint til og at han om noen uker er tilbake på bena, samt stolt eier av en BMW X5.

- Tusen takk, avslutter mannen, som ønsker å være anonym.

Vi gratulerer!

Vinnerloddet ble kjøpt på nett. 

Er du den neste BilFlax-vinneren?

Ønsker du deg en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e plug-in hybrid? Drømmen kan gå i oppfyllelse dersom du skraper frem tre like BMW-symboler. Du finner årets BilFlax-lodd i Norsk Tipping sin app og du kan selvsagt kjøpe lodd i kiosk eller butikk. 

Årets BilFlax-lodd finner du her.

Lykke til!

Vil du vite mer om årets BilFlax-bil? Les mer om BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID her.


  • Det er pr 03.07.2020 seks biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersannsynlighet BilFlax er  1: 312 525

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler