Med seier i kveld kan United puste Liverpool i nakken

Med seier over Wolverhampton i kveld vil Manchester United klatre opp til andreplass, to poeng bak Liverpool. 

ROMJULSFOTBALL: Premier League holder det gående hele romjulen. I kveld er det fem matcher, alle selvsagt på Langoddsen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:29. desember 2020Endret:2. januar 2023

Manchester United har ni strake kamper i Premier League uten tap. Det er på bortebane de har tatt flest poeng, med seks seire og én uavgjort. Hjemme på Old Trafford har de to seire, to uavgjort og tre tap.

Her er Premier League på Langoddsen

Kan kutte forspranget

Med tre poeng hjemme mot Wolverhampton i kveld, vil Ole Gunnar Solskjær & Co. innta andreplassen på tabellen og være to poeng bak serieleder Liverpool. Men Wolves har vært en lei nøtt å knekke for Solskjær. I hans tid som manager har United ennå til gode å vinne mot Wolverhampton.

– Vi har hatt så mange tette kamper mot dem, men vi forbedrer oss hele tiden. Vi blir bedre på å finne løsninger, men vi vet at de har kvaliteter og at de kan skape trøbbel for oss. Vi må legge en plan, sier Solskjær ifølge TV2.

Wolverhampton har variert stort denne sesongen og ligger på 11. plass. Men tabellen er uhyre jevn, og opp til Manchester United på fjerde plass er det bare seks poeng. Søndag spilte Wolverhampton 1-1 mot Tottenham.

Nok en Arsenal-seier?

Etter syv kamper uten seier, fikk Arsenal en etterlengtet seier hjemme mot London-rival Chelsea på Boxing Day. I kveld spiller Arsenal borte mot Brighton, som har fem strake uten seier.

Her er Premier League på Langoddsen

Runde 16 avsluttes med to kamper onsdag. Den ene er London-derbyet Tottenham-Fulham, den andre er Newcastle-Liverpool.

Everton - Manchester City inngikk også i runde 16, men mandagens kamp ble utsatt på grunn av koronasmitte i City-leiren.

Tirsdag:

Onsdag:

Relaterte artikler