United og City kjemper om finaleplass

Manchester United slo byrival City i Premier League, men kan de røde gjenta det i tirsdagens ligacup-semifinale?

SISTE HINDER: Det er klart for semifinale i ligacupen - siste hinder før finalen på Wembley 1. mars.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:6. januar 2020Endret:2. januar 2023

Semifinalene i den engelske ligacupen - eller Carabao Cup som den offisielt heter - spilles over to kamper, hjemme og borte, og denne midtuken spilles første kamp. Returoppgjørene spilles om tre uker - og sammenlagtvinnerne møtes i finalen på Wembley søndag 1. mars.

Den ene semifinalen er altså et Manchester-derby - med United først ut som hjemmelag. Ole Gunnar Solskjær kunne smile bredt da lagets hans vant seriekampen borte mot City i begynnelsen av desember, men United-manageren vet at det blir tøft å gjenta bedriften.

- De er gode nok til å spille deg ut, så vi må være maksimalt skjerpet og klare igjen. Men vi har vist at vi kan skape problemer for dem, sa Solskjær på pressekonferansen før kampen.

I den andre semifinalen får vi et Midlands-oppgjør, mellom Leicester fra den østlige delen og Aston Villa fra den vestlige.

Leicester starter hjemme, og har i likhet med United slått semifinalemotstanderen på bortebane i serien. Leicester vant 4-1 på Villa Park - forøvrig i samme serierunde som United slo City.

Se Manchester United - Manchester City på Viasport 1 tirsdag kl. 21.00 - spill på kampen her

Se Leicester - Aston Villa på Viasport 1 onsdag kl. 21.00 - spill på kampen her

Du finner også begge kampene på Midtukekupongen i Tipping.

Relaterte artikler