flax

Unn deg litt høstkos - med KryssordFlax

Nå kommer den de fargesprakende dagene, og de mørke koselige kveldene. Til og med regnværsdagene blir koselige med KryssordFlax - den spennende og morsomme høstkosen. 

HØSTKOS: KryssordFlax kan gi mye kos og store premier i høstmørket. Finn frem pledd, vinnerlykke og skrap ivei.Norsk Tippingill: Katarina Lien
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. september 2018Endret:2. januar 2023

Det er tid for høst og kos. Uansett om du foretrekker hjemmekos, familiekos, alenekos eller peisvarme uten noen planer, så er det en ting som gjør høsten ekstra lun - nemlig KryssordFlax.

Ta med på hytta, skrap i sofakroken, ta med på bussen eller skrap i lunsjen. KryssordFlax er perfekt høstkos. 

Slik spiller du KryssordFlax.

  • Skrap først feltet dine bokstaver, en bokstav om gangen.

  • Skrap deretter den eller de tilsvarende bokstavene på spillebrettet.

  • Fortsett til du har skrapt fram bokstaven B i feltet "dine bokstaver" - 18 bokstaver.

  • Dersom du har skrapt fram bokstaven B i feltet "dine bokstaver", skal alle B-ene på spillbrettet skrapes frem.

Du har vunnet dersom du har skrapt frem tre eller flere av ordene som er trykt på spillebrettet. 

Skrap KryssordFlax her!

(Vinnersjansen for toppremien på KryssordFlax 1: 750 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler