flaxvinnerhistorie

Flax Julekalender: Vant 1 mill. på julaften

I siste luke på Flax Julekalender fant hun nissen hun trengte for å sikre seg den gjeveste premien: 1 million kroner inn på konto.

BLE JULE-MILLIONÆR: Luke tjuefire ble som hun hadde håpet: den siste nissen som manglet dukket opp i skrapefeltet.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:29. november 2021Endret:3. januar 2023

– Det begynner snart å gå opp for meg, sier den forundrede vinneren fra Sande i Vestfold, som nå kan titulere seg som Flax-millionær etter å ha skrapt alle lukene på Flax Julekalender.

– Jeg glemmer det på en måte litt, og så skyter plutselig tanken inn med jevne mellomrom. Det ble litt av en julegave, forteller kvinnen som hvert år kjøper Flax-kalendere til seg selv og ektemannen.

– Jeg måtte telle over et par ganger, og så gikk jeg til mannen min og sa jeg hadde vunnet. Han spurte hvor mye, og da jeg svarte «én million», sa han at jeg måtte slutte å tulle. Så måtte vi telle over et par ganger sammen også, ler hun.

Hva premien skal gå til, hadde ikke sandesokningen rukket å tenke så mye over, men hun planla likevel å skjemme bort barna som var på besøk i jula.

– Ellers vil vi nok prøve å tenke litt fornuftig, avslutter kvinnenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fortsatt noen toppremier igjen

I skrivende stund er det 2 toppremier igjen på stor Flax Julekalender etter at en heldig kvinne i 20-årene fra Trondheim skrapte fram 1 million kroner. Av Flax Julekalender (toppremie 500 000) er det 1 toppremie igjen etter at en 36-år gammel mann fra Voss hadde hellet med seg lørdag 18. desember.

  • Flax Julekalender 1: 500 000 - 2 toppremier igjen

  • Flax Julekalender (stor) 1: 300 000 - 1 toppremie igjen

  • De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler