flaxvinnerhistorie

Vant 1 mill. på MillionFlax: - Fin julegave

En kvinne fra Skien skrapte seg frem til millionpremie på MillionFlax rett før jul.

JULE-MILLION? Tenk om du ender opp som Flax-millionær denne jula ...Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:20. desember 2023Endret:13. mars 2024

Lørdag 16. desember ble det en tidlig julegave på en kvinne i 50-årene fra Skien. Hun hadde vært og handlet på Meny GS i Skien og i tillegg kjøpt noen MillionFlax. Lite visste hun da at på ett av loddene gjemte det seg 1 million kroner.

Deler millionen

– Det tok litt tid å fordøye, men det var veldig gøy å se millionsymbolene som dukket opp. Det ble en veldig fin julegave, sier kvinnen når vi snakker med henne på telefon.

Premien hadde hun planer om å dele med sin søster.

– Vi pleier å kjøpe Flax sammen, så vi har en liten avtale om at vi deler med hverandre. Ellers så tenker jeg at det nok blir noe fint til jul. Resten lar vi det ligge til etter nyttår. Jeg ønsker jo å la premien vare en stund, avslutter vinneren fornuftig.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere millionpremier igjen

Kvinnen fra Skien vant den andre millionpremien på jule-varianten av MillionFlax som er ute i butikkene nå. Det vil si at det er åtte lodd igjen med millionpremie ute hos kommisjonærer rundt om det ganske land.

Foto: Steinar Bjørnsson

«MillionFlax-hack»

Vårt beste «MillionFlax-hack» for julen er: Fest MillionFlax-loddet i gavebåndet, så har du både en litt mer spennende «til-og-fra-lapp» og en liten ekstragave.

Visste du at MillionFlax faktisk er designet for å kunne brukes på denne måten? Joda, på baksiden er loddet trykket med et «til-og-fra-felt» og i høyre hjørnet er det et hull for gavebåndet.

Tenk om du ender med å gi bort eller få 1 million kroner i jula ...

God jul og lykke til med skrapinga fra Flax!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler