flaxvinnerhistorie

Vant 1 mill. på MillionFlax: – Har sjekket appen hele helgen

Kvinnen fra Aurdal skulle egentlig bare levere Lotto der hun satt hjemme med mobilen. Et par Flax-lodd ble imidlertid med på kjøpet—og på ett av dem ventet faktisk toppremien.

MILLION I VINDUSKARMEN?: I 2021 ble det gjort 38 millionutbetalinger for fysisk Flax og 35 millionutbetalinger for digital Flax. Lørdag ble en ny Flax-vinner lagt til i statistikken for 2022.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. mars 2022Endret:3. januar 2023

– Det var helt fantastisk. Det er bra du ringer, for jeg er fortsatt skjelven, sier kvinnen fra Aurdal om å vinne toppremien i MillionFlax. Den ferske millionæren forteller at hun egentlig ikke spiller noe særlig, men at hun har en venninne som spiller Lotto. Litt inspirert av venninnen, hadde hun lørdag 19. mars bestemt seg for å levere Lotto på mobilen.

Med på kjøpet ble et par skrapelodd–og etter noen mindre premier og én bom, dukket faktisk millionen opp.

– Jeg tror det fortsatt ikke. Jeg har gått og sjekket appen hele helgen, sier den glade vinneren, som hadde ventet spent på at Telefonen fra Hamar skulle ringe.

– Det er helt magisk.

Nå skal aurdølen tenke nøye over hva hun vil gjøre med premien.

– Jeg har døtre som er blitt store og som har mye på gang i livene sine, så det blir fort noe der, men vi får se. Jeg har egentlig ikke tenkt så langt ennå.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Én toppremie igjen på fysisk MillionFlax

Dersom man foretrekker å gjøre skrapingen fysisk, komplett med mynt og foliestøv, kan det være verdt å merke seg at det nå kun er én toppremie igjen på fysisk MillionFlax. 9 av 10 millioner er allerede skrapt frem, og det er dermed kun igjen ett eneste vinterlodd hvor man kan vinne på gamlemåten. Du kan lese mer om vinnersjanser i Flax i faktaboksen under. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er også trykket på baksiden av hvert lodd. 

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler