nabolagetvinnerhistorie

Vant 1 million i Nabolaget: - Hva er det du sier?

Fredag betyr hovedtrekning i Nabolaget, og denne gangen var det et Nabolag fra Bærums verk som trakk det lengste strået. 

JUBEL: Fredagens hovedvinner har 1 million gode grunner til å juble i kveld.Adobe Stock, illustrasjon: Elin Bjørn
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:23. april 2021Endret:2. januar 2023

Et nabolag i Bærums Verk i Viken kunne smykke seg med blant annet en ny Nabolaget-millionær og fem 100 000 kroner-vinnere fredag kveld. Hovedvinneren, en kvinne i 50-årene var på besøk hos sin mor da hun fikk Telefonen fra Hamar. 

- Hva er det du sier? Kan du si det en gang til? Jeg setter deg på høyttaler, sa kvinnen som var tydelig overrasket. 

Det ble jubel i stua da Norsk Tipping på nytt bekreftet vinnerbudskapet og gratulerte den nybakte Nabolaget-millionæren. 

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Dette er den hyggeligste telefonen jeg har fått noen gang, sa kvinnen etter å ha summet seg. 

Kvinnen er trofast Nabolaget-spiller og har vunnet småpremier tidligere, men hadde ikke forventet å gå helt til topps. 

- Jeg har spilt nabolaget lenge men aldri vunnet mer en en femtilapp. Premien skal jeg bruke fornuftig, den skal gå til ny leilighet, fortalte en rørt vinner. 

Vi gratulerer

Flere nabolag med premier

Det var ikke bare Bærums Verk som kunne juble fredag kveld. Fem andre nabolag rundt om i landet vant premier fra  100 000 kroner og ned til en femtilapp. 

  • Flesberg i Viken

  • Sellebakk i Viken

  • Sel i Innlandet

  • Ålesund i Møre og Romsdal

  • Sandefjord i Vestfold og Telemark

Nye muligheter i Nabolaget - hver dag

Det er ikke bare på fredager det deles ut premier i Nabolaget. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver kveld en tilfeldig Nabolaget-adresse som vinner 10 000 kroner. 

I hovedtrekningen på fredager trekkes det totalt seks Nabolag-adresser. Fem av disse vinner 100 000 kroner hver, mens en vinner-adresse stikker av med toppremien på hele 1 million kroner. For å være med i hovedtrekningen på fredager må man levere Nabolaget innen klokken 19:00. Leveres en kupong på mandag innen klokken 19:00, er man med fra mandag og alle andre trekninger samme uke.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler