jokervinnerhistorie

Vant 2,1 mill. på gjenåpningsdagen

– Sprøeste følelsen jeg har hatt noen gang, sier Joker-kandidaten fra Bergen om å bli trukket ut. Sammen med heiagjengen i stua fulgte hun med da hun selv ble millionær.

FULLTREFFER: Lørdagens Joker-kandidat sikret seg 2,1 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:12. februar 2022Endret:3. januar 2023

12. februar vil trolig bli skrevet ned i historiebøkene som dagen da Norge gjenåpnet for fullt. For en kvinne i 40-årene fra Bergen i Vestland vil denne datoen trolig huskes godt på flere måter - hun ble nemlig trukket ut som lørdagens Joker-kandidat og innkasserte 2,1 millioner kroner.

Var sikret 422 000 kroner

Kvinnen fra Bergen var hjemme da Norsk Tipping tok kontakt for å dele det glade budskap, som skapte hav av følelser:

– Er det sant? Nå er jeg veldig spent, sier kvinnen før vi røper premiestigen.

Videre fortalte bergenseren at hun vanligvis følger med på TV-sendingen og var klar over at enten hun eller datamaskinen Embla skulle ta noen opp/ned-valg. Da hun fikk høre premiestigen, ble valget fort fattet.

– Jeg er så stressa nå, og nå begynner jeg å gråte. Jeg tror ikke jeg klarer å ta valgene selv, forklarer hun mens gledestårene strømmer på. Kvinnen var nemlig allerede sikret 422 000 kroner i inngangspremie, og på toppen av premiestigen lå nøyaktig 2 109 000 kroner - man kan jo bli skjelven av mindre.

Embla tok dermed de logiske valgene for Joker-kandidaten på følgende tall:

0 - 9 - 8 - 9 - 6

Det ble fulltreffer på samtlige tall. Kvinnen sikret seg dermed hele potten, og kan i tillegg smykke seg med tittelen som Joker-millionær.

– Kunne ikke skjedd på en bedre dag

Norsk Tipping ringte kvinnen igjen etter TV-sendingen da premien på over 2,1 millioner kroner var et faktum. I bakgrunnen kom et stort jubelbrøl.

– Vi er så glade! Det er helt utrolig! Dette er en lykkedag. Det kunne faktisk ikke skjedd på en bedre dag, utbryter den ferske millionæren, som hadde samlet en liten heiagjeng som så på TV-trekningen med henne. Feiringen var med andre ord allerede i gang.

– Jeg er helt uslitt. Det blir nok ikke noe søvn i natt, men det er verdt det, flirer hun, og legger til:

– Jeg har lagret nummeret dere ringer fra som "Lotto". Det var helt sykt å se det på skjermen da dere ringte første gang. Sprøeste følelsen jeg har hatt noen gang. Jeg unner alle å oppleve dette.

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det allerede onsdag 16. februar er duket for ny Joker-trekning. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil ligge på ca. 1,2  millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler