flaxvinnerhistorie

Vant 20.000 kroner i måneden – i 20 år!

- Det er vanskelig å forklare hvordan det føles, sier mannen fra Vestby som skrapte fram gigapremie på Flax-lodd før jul.

OVERRASKET: - Jeg mangler ord. For en overraskelse det var, sier mannen som skrapte seg til flere millioner kroner.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:2. januar 2019Endret:2. januar 2023

Tenk deg å få 20.000 skattefrie kroner inn på kontoen hver eneste måned i hele 20 år!

Nettopp det får en mann fra Vestby i Akershus etter at han skrapte fram toppremien på et Flax for livet-lodd rett før jul.

Premien har en total verdi på hele 4,8 millioner kroner.

På spørsmål om hvordan det føltes å skrape fram gevinsten, begynner mannen først bare å le.

- Det var veldig hyggelig! Det er vanskelig å forklare hvordan det føles, men det er helt fantastisk. Jeg mangler ord. For en overraskelse det var, sier han mens han fortsetter å le hjertelig.

- Hva skal du gjøre med pengene?

- Jeg tenker på det hele tida. Det blir i hvert fall litt oppussing i huset, sier mannen som hadde kjøpt loddet hos Narvesen på Vestby Storsenter.

Vi gratulerer!

(Vinnersjansen for toppremien i Flax for livet er 1:1 mill.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler