flaxvinnerhistorie

Vant 4,8 mill. i Flax for Livet: - Aldri hatt sånn flaks!

- Er det virkelig sant? Å, herregud! Slik reagerte ei blid dame fra Salten da Norsk Tipping bekreftet at hun hadde vunnet 20 000 kroner i måneden i 20 år. 

FFL: Ei heldig dame fra Salten vant 20 000 kroner i måneden i 20 år med Flax for Livet hos Norsk Tipping da hun spilte fra mobilen.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:21. september 2020Endret:2. januar 2023

Det er fort gjort å tenke at man blingser når man plutselig får melding om at man har vunnet til sammen 4,8 millioner  kroner når man skraper Flax for Livet på mobilen. Vår vinner fra Salten ble derfor ekstra glad da Norsk Tipping tok kontakt på telefon. 

Aldri hatt sånn flaks

- Er det sant? Å, herregud! Den blide Salten-kvinnen ler godt. 

- Oi! Tenk det. Jeg har gått her i dag og tenkt at det sikkert var jeg som hadde blingset litt, men da var det sant. Jeg har aldri før hatt sånn flaks. Det er jo helt utrolig, sier kvinnen som virkelig slo til i Flax for Livet. Spillet hvor du vinner 20  000 kroner, hver måned i 20 år (prisindeksjustert), noe som til sammen utgjør 4,8 millioner kroner. 

 Flax for Livet 

Uventet moro

- Gratulerer så mye. Er det noe du har hatt lyst til å finne på som du vil realisere? 

- Vet du, jeg har ikke fått tenkt så mye riktig ennå. Det er litt vanskelig å reise så mye nå, i og med koronasituasjonen, men jeg har sikkert andre ting som også kan være kjekke å oppgradere. Kanskje det blir en bil? 

- Nå gleder jeg meg til å ringe gubben, jeg er egentlig helt forferdet, sier hun og skoggerler. 

Vi gratulerer!  

Ikke prøvd Flax For livet tidligere? Det er et spennende lodd med tre forskjellige spill hvor man vinne opp til 20 000 kroner i måneden de neste 20 årene. (summen blir prisindeksjustert).

Leter du etter en god tilleggsgave eller oppmerksomhet å gi bort? Gi Flaks for Livet til noen du er glad i.

 Flax for Livet

(Vinnersannsynlighet toppremie Flax for Livet: 1:2 000 000)

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler