flaxvinnerhistorie

Vant BMW midt under fotballkampen

En 35 år gammel mann fra Asker syntes fotballkampen var litt kjedelig og kjøpte seg et digitalt BilFlax-lodd på mobilen. Like etterpå var han eier av en splitter ny BMW iX xDrive50.

ELEKTRISK GLIS: Dette er bilen du kan juble over dersom du skraper frem tre BMW-symboler på BilFlaxFoto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. juli 2024

– Det var helt sjukt ... Jeg trodde det ikke selv for å være ærlig, forteller den rykende ferske BMW-vinneren da Norsk Tipping snakker med ham dagen etter at han sikret seg toppremien i BilFlax på et digitalt lodd han kjøpte på mobilen.

– Jeg fikk litt panikk

Det hele startet under fotballkampen mellom Sandefjord og Tromsø onsdag 3. juli, som askermannen betegnet som noe kjedelig.

– Jeg tenkte «Vi prøver BilFlax», og så gikk det, ler han.

På det andre digitale BilFlax-loddet dukket nemlig hovedpremien opp – en BMW iX xDrive50.

– Det var helt sjukt. Jeg hylte til samboeren «Jeg har vunnet en bil!». Hun har ikke landet ennå hun heller, humrer 35-åringen, før han legger til:

– Jeg fikk litt panikk, for plutselig forsvant vinnerbeskjeden.

Norsk Tipping kunne berolige ham med at BMW'en fortsatt var hans og at han dermed var den sjette digitale bilvinneren. På det fysiske BilFlax-loddet, som selges over disk, har det per dags dato kun gått én vinnerbil. Les mer om forskjellen mellom digitale og fysiske BilFlax i avsnittet nedenfor.

Norsk Tipping gratulerer den heldige BMW-eieren!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske lodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt seks biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 5. juli har én vunnet toppremien, slik at fem biler gjenstårVinnersjanse toppremie BilFlax (fysisk) er 1:216 700.

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. Per 19. juni har fire heldige personer skrapet frem hver sin BMW på digitale BilFlax.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler