flax

Vant drømmeferien på første forsøk - så vant hun igjen

28-åringen kunne nesten ikke tro det var sant da hun skrapte ReiseFlax, og vant for andre gang!

DRØMMEREISE: Premiene kvinnen vant på ReiseFlax skal brukes til en ferie langt borte fra Norge. Kanskje går turen til Thailand?colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:9. juli 2018Endret:2. januar 2023

- Det var helt utrolig! Det blinket jo greit opp på telefonen min at jeg hadde vunnet igjen, men jeg kunne jo nesten ikke tro det var sant, forteller den reiseglade vinneren.

Skrap ReiseFlax, du også

Snakk om ReiseFlax

28-åringen fra Kristiansand testet ReiseFlax for første gang, og vant et reisegavekort på 10.000 kroner 6. juni.

- Jeg satt i sofaen hjemme og oppdaget ReiseFlax. Det måtte jeg bare teste ut. Plutselig stod det at jeg hadde vunnet 10.000 kroner. Det var veldig gøy, forteller kvinnen.

Så, bare to uker seinere bestemmer kvinnen seg for å skrape ReiseFlax igjen. Hun kjøper et lodd på sin mobil og skvetter til når premievarselet dukker opp på skjermen.

- Det blinket opp på telefonen min at jeg hadde vunnet 10.000 kroner på ReiseFlax, igjen! Altså for andre gang! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro, det er jo helt utrolig, sier sørlendingen og ler.

Pakker og stikker

Nå som 28-åringen har vunnet reisegavekort på til sammen 20.000 kroner er hun fast bestemt på en skikkelig ferietur.

- Ja, nå kan jeg jo faktisk reise litt langt vekk. Det blir ferietur i november neste år, kanskje Thailand, sier sørlendingen og drømmer seg vekk.

Nå skal hun og kjæresten planlegge den store drømmeferien neste år.

- Det er mange fine steder å reise, så vi får kikke litt og bestemme oss for hvor turen skal gå. Det blir i alle fall til et varmt sted med strand og hav, sier hun bestemt.

Vi gratulerer!

Skrap ReiseFlax her.

Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1:3110.
Vinnersjansen på loddet er 1:3,2.
Vinnersjansen for toppremie på fysiske lodd er 1:666 720, mens for digitale lodd er den 1:666 667.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler