Vant drømmetrening - Klæbo favoritten

Vant drømmetrening - Klæbo favoritten

SKIGLEDE: Denne gjengen fikk ekspertenes tips og triks

Foto: Bernt Plassgård

Vant drømmetrening - Klæbo favoritten

Rundt 20 unge skiløpere fra Nesodden fikk drømmetreningen sin oppfylt.

- Dette er så gøy! Vi lærer masse, for eksempel mye om å holde balansen på skiene, forteller Vilde Finseth som er en av skiløperne fra Nesodden.

Drømmetrening til drømmebarn

I kampen om å få oppfylt sin drømmedag med profiler innen norsk langrenn var det Nesodden IF Ski som trakk det lengste strået.

- Vi er hele tiden på jakt etter å motivere og øke kompetansen i klubben. Vi er veldig glade for at vi fikk tilslag på søknaden vår forteller Øyvind Nitteberg i Nesodden IF Ski.

Se her hvilke drømmer du kan søke på akkurat nå!

Både klubben og foreldre er veldig glade for å få kompetente profiler fra øverste hylle innen norsk langrenn på besøk. Espen Bjervig og Emil Weberg Gundersen fra Norges Skiforbund fortalte hva de mener er viktigst når man jobber med barne- og ungdomsidrett.

Så ble skiene spent på, og de rundt 20 unge skiløperne fra 2005 og 2006-årgangene fikk kyndig veiledning.

- Her er det masse energiske og positive unger som elsker å gå på ski. Det viktigste er å ha det gøy og jobbe med basisferdigheter. I tillegg er det viktig for oss å fortelle at terskelen for å bidra også som trener ikke er så høy, forteller Bjervig.

Heier på Klæbo

Etter svette og latter i langrennsporet ble kveldsmaten fortært i klubbhuset og Bjervik og Gundersen kunne forteller litt om den norske OL-troppen som nå konkurrerer i Sør-Korea. Flere av barna har Johannes Høstflot Klæbo som favoritt. Og gutta fra idrettsforbundet fikk flere hilsener de måtte bringe videre til den olympiske mesteren Klæbo.

- Ja han er god, jeg vil også selv bli verdensmester. Dette har vært en morsom kveld, og stafetten var aller morsomst med dette opplegget her. Vi har hatt det så gøy, forteller den unge skiløperen Vilde Finseth fornøyd.

Også foreldre og trenere i klubben fikk mye utbytte av drømmetreningen, og er glad for en lærerik trening litt utenom det vanlige.

- Vi fikk mange bekreftelser på at den jobben vi gjør, fokuset vi har og målene vi setter, stemmer godt overens med skiforbundets modell. Selve "motivasjonsboosten" som de aktive fikk etter en slik kveld er heller ikke til å komme utenom, forteller en fornøyd Nitteberg fra Nesodden IF.

Har du eller laget ditt en drøm Norsk Tipping kanskje kan hjelpe deg med å få oppfylt?

Søk på en av våre drømmer - eller lag din egen drøm her.