flaxvinnerhistorie

Vant en halv mill. på SommerFlax: - Helt sjukt

Trønderen som vant 500 000 kroner på SommerFlax tror ikke han kommer til å være helt overbevist før premien er inne på konto.

GOD SOMMER: Det ble liv i matpausen på brakka da en heldig vinner skrapte frem en halv million kroner på SommerFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:17. juni 2021Endret:3. januar 2023

Det ble alt annet enn en vanlig dag på jobben for mannen i 20-årene som skrapte frem 500 000 kroner på et SommerFlax-lodd 15. juni. Under matpausen i arbeidsbrakka ble han sittende med Flax-loddet uten helt å tørre å tro at han hadde vunnet.

- Det er helt sjukt. Jeg trodde ikke noe på det. Jeg var overbevist om at det måtte være en feil, sa han når han fikk Telefonen fra Hamar.

- Jeg har hatt sykt mange drømmer om å vinne, så jeg er vant til å våkne rett etterpå, sier han. Kollegene hans var imidlertid langt mer overbeviste.

- Ring Norsk Tipping, sa de, men jeg turte ikke. Det gikk noen timer før den overraskede vinneren ringte, og selv etter en prat med Norsk Tippings kundeservice sliter han med å tro at det kommer en halv million kroner inn på kontoen hans i løpet av de nærmeste dagene.

- Det går nok opp for meg når pengene faktisk er der. Selv når jeg så at det var dere som ringte nå tenkte jeg at "oi, nå ringer de for å fortelle meg at det har blitt en feil".Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Langsiktig investering

Feil var det imidlertid ikke, og vinneren kan forvente å få premien sin utbetalt i løpet av uken og skal rett i ett fond for etter hvert å bli til bolig en gang i fremtiden, kan mannen fortelle. 

- Det blir en grei kickstart på sparingen før jeg begynner som master-student til høsten, sier han fornøyd. Før studietiden begynner, er det imidlertid tilbake på jobb en måneds tid for den heldige mannen - men det var ikke sjefen hans like sikker på.

- Han trodde ikke jeg kom på jobb dagen etter at jeg hadde vunnet, humrer vinneren. - Men jobbe må man jo.

Loddet ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler