flaxvinnerhistorie

Vant 1 mill. på MillionFlax: Kjøpte brukt symaskin

Sydentur var aldri et tema for Søgne-damen som nylig skrapte frem tre millionsymboler på MillionFlax-loddet sitt og vant 1 million kroner.

BEHERSKET: Oppussingsprosjekter og nygammel symaskin står øverst på budsjettpostene for MillionFlax-vinneren.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:11. mai 2021Endret:3. januar 2023

- Jeg har vært i sjokk et par dager. Helt siden jeg så tallene har det vært som å ha bomull i ørene. Det ble egentlig ikke virkelig før du ringte nå, sier kvinnen i 70-årene fra Søgne når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne med premien denne uka.

Den heldige vinneren, som ønsker å være anonym, sier det virket som det aldri tok slutt på nullene. Da hun dro i butikken for å heve kupongen, gikk hun opp til kassa og sa "jeg tror jeg har vunnet en del penger."

- Øynene til hun bak disken ble større og større før hun måtte gå og hente sjefen. Det var helt uvirkelig, ler hun.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fornuftig

- Nå kan du reise, sa de. Det kommer aldri på tale, sa jeg. Jeg har alltid vært fornuftig av meg. Jeg gikk på brukthandelen og kjøpte symaskin. Jeg håper den virker slik den skal.

Den nybakte millionæren forteller at hun har avtalt å besøke en venninne for å overraske henne med nyheten, og kanskje også få noen gode råd.

 - Det er så gøy! Tenk at jeg kan kalle meg millionær! 

Flere vinnere

Også fredag 7. mai var det en heldig mann som vant 1 million kroner på et MillionFlax-lodd kjøpt hos Meny Vøyenenga. Vi gratulerer begge vinnerne.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler