flaxvinnerhistorie

Vant Flax for Livet: - Jeg satte på kaffen klokka fire i dag

Den ivrige Flax-vinneren som skrapte frem en månedlig premie på 10 000 kroner i et tiår på Flax for Livet 15. juni kunne knapt vente på at Telefonen fra Hamar skulle ringe.

TIDLIG OPPE: Det ble lite nattesøvn for Flax-vinneren som ventet på vinnertelefonen fra Hamar midt i ferieavviklingen.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:19. juli 2021Endret:3. januar 2023

- Hei, Norsk Tipping!

Vinneren fra Agder var kjapt på da han fikk vinnertelefonen fra Hamar. Blid som ei lerke kunngjorde han at han knapt hadde sovet fordi han gledet seg sånn til å motta den endelige bekreftelsen på at det faktisk var sant: nå skulle det begynne å tikke inn 10 000 kroner ekstra hver eneste måned fremover - i ti år for å være nøyaktig.

- Jeg er ikke den som er flinkest til å vente på ting. Jeg satte på kaffen klokka fire i dag, for å si det sånn, humrer vinneren, som forteller at han satt i bilen da han skrapte frem premien etter å ha kjøpt loddet på impuls under en handletur.

- Det var den varmeste dagen vi hadde kjent på så langt i sommer. Jeg satt der i solsteiken og trodde jeg hadde fått solstikk, eller at det måtte være noe feil på loddet. Jeg begriper det ikke, sier han himmelfallen.

- Jeg er ikke av de som lett blir målløs eller vippet av pinnen, men nå tar jeg nesten til tårene her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ble nylig pappa

Det skorter ikke på planer hos den glade vinneren. Han ble nemlig far for ikke lenge siden, og til tross for noe ammetåke er han helt klar på at når diverse gjeld er tatt unna, skal pengene komme datteren til gode.

- Det passer jo så bra, det kunne knapt blitt bedre. Jeg hadde vært fornøyd med en tusenlapp ekstra i måneden, men så er det 10 000 kroner, i 10 år! Jeg sliter fortsatt med å tro det.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Flax-loddet ble kjøpt hos Coop Prix Tveit.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler