Vant på første forsøk takket være naboen

Vant på første forsøk takket være naboen

Ellen hadde aldri spilt Nabolaget før. Så fikk hun beskjed av naboen om å prøve. Det ga 100.000 kroner på første forsøk!

På Årnes i Akershus sitter tre gode naboer i sofaen til Ellen Udnes. Ekteparet Ivar og Ragnhild Molstad sammen Brita Gruehagen.

Brita bor vegg i vegg med Ellen, mens Molstad bor bortenfor Brita igjen. Aldersspennet er på over 30 år, men naboskapet er det ingenting å si noe på. Nettopp dette naboskapet sørget for at Ellen Udnes kan glede seg over 100.000 kroner i Nabolaget.

Tilfeldig

- Vi satt sammen en kveld, da Ivar sa at jeg måtte spille Nabolaget. Han forklarte hvordan det fungerte, så jeg leverte med en gang.

Ellen leverte umiddelbart en 5-ukers. Ivar mer dreven i spillet og leverte en 5-ukers hos Coop Mega Årnes noen dager senere. Fredag 28. juni var Årnes et av de seks trukne nabolagene. Ellen var hovedvinneren og kunne glede seg over 100.000 kroner.

- Dette er første gang jeg spiller og jeg må nesten takke naboen (Ivar) for denne premien, sa hun da Norsk Tipping ringte fredag kveld.

Spill Nabolaget du også!

Visste ikke at han vant

Som en av Ellens nærmeste naboer ble det også fin premie på Ivar. Femukerskupongen han leverte sørget for 10.000 kroner!

Men, det skulle gå noen dager Ivar fant ut av premien. Han har ingen smarttelefonen og sjekker ikke trekningene på fredagskvelden. Lørdag feiret de Ragnhilds bursdag, men Ivar var fortsatt uvitende om premien.

- Jeg trodde han ville holde det for seg selv. Så jeg spurte ikke noe særlig om det, forteller Ellen.

Men søndag formiddag da en annen nabo spurte Ivar om hadde fått med seg premien, skjønte han lite. Naboen var sikker i sin sak og kunne fortelle at Ivar hadde vunnet 10.000 kroner!

Bodø/Glimt-fan

Tilbake til hovedvinneren Ellen. Hun er også en svoren fotballfan. Men det er ikke noe lag i nærheten av Årnes som har en plass i hennes hjerte. For å finne den klubben må vi reise nordover. Nærmere bestemt til Bodø og Bodø/Glimt.

- Jeg bodde der noen år. Siden har det vært laget mitt.

For i gangen hennes henger det Glimt-bilder på rekke og rad. Rammet inn og bildet av Glimt-legenden Harald Berg har han også signert. Bildene ble sin tid kjøpt for å støtte Glimt i en tung periode økonomisk.

Glimt følger hun tett i jakten mot opprykk. Nå støtter hun klubben med Grasrotandelen .

Hvem får din grasrotandel? Gjør som Ellen, gi bort fem prosent av innsatsen!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)