flaxvinnerhistorie

Vant toppremie i Flax: - Måtte sjekke både to og tre ganger

En heldig mann fra Skotterud skrapte frem tre like og vant toppremien på 250 000 kroner.

FLAX: En heldig Flax-spiller kan glede seg over å ha skrapt frem tre like.
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:17. mars 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg måtte sjekke både to og tre ganger, sier den glade vinneren da Norsk Tipping ringer for å gratulere med toppremien i Flax-loddet inspirert av filmen "Fjols til Fjells". 

Ferie og sparing

Den heldige mannen fra Skotterud skrapte frem tre like skipar i Fjols til Fjells-loddet, noe som betyr at nøyaktig 250 000 kroner er på vei til mannens konto. Vinneren har flere tanker om hva pengene kan gå til, men legger frem at både ferie og sparing vil bli prioritert.

- Jeg ønsker å skape noen minner fra dette og unne meg og mine nærmeste en ferietur, sier den glade vinneren. 

Videre beskriver han opplevelsen av å skrape frem tre like som både fint og stort.

- Jeg pleier å kjøpe Flax-lodd, men dette er første gang jeg har hatt en slik opplevelse. Jeg har aldri vunnet så mye før. Tusen takk, sier den nybakte vinneren. 

Mannen ønsker å være anonym. 

Flax-loddet ble kjøpt på Extra Skotterud.

Vi gratulerer!

Bli med på spenningen du og

For bare 20 kroner kan du bli 250 000 kroner rikere. Skraper du frem tre like beløp vinner du beløpet, skraper du frem tre like skipar vinner du toppremien på 250 000 kroner.

Fjolls til fjells Flax kjøper du hos kommisjonær, eller hvis du heller vil skrape digitalt kan du gjøre det her.

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler