flax

Vant toppremien i Flax for året: – Jeg skalv over hele kroppen

En kvinne fra Oslo skrapte seg frem til toppremien på Flax for året og kan nå glede seg over 10 000 kroner i måneden i ett år fremover.

STRÅLENDE FORNØYD: En kvinne fra Oslo hanket inn toppgevinsten i Flax for året.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. april 2024

– Jeg vant 50 kroner i Extra tirsdag og brukte gevinsten til å kjøpe noen Flax for året-lodd. Asså, jeg ble helt stum da jeg så at jeg hadde vunnet så mye. Jeg skjønte ingenting. Jeg er helt shaky ennå. Dette er helt utrolig, sier kvinnen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Masse ballonger og greier

Vi snakket med kvinnen på telefon dagen etter hun hadde skrapt seg frem til toppremien. Hun var fortsatt litt skjelven.

– Jeg skalv over hele kroppen da jeg så jeg hadde vunnet. Jeg tror ikke jeg tenkte noe spesielt, men jeg var superglad og trodde nesten ikke det var sant. Jeg sa til mannen min at «se her står det gratulerer på telefonen, og det er masse ballonger og greier». Jeg har sovet sånn av og på natt til i dag, forteller den nybakte Flax-millionæren.

På spørsmål om hva hun skal bruke gevinsten på svarer hun dette:

– Jeg skal nedbetale noe gjeld. Så skal jeg spare litt. Jeg er ganske jordnær, sier hun.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler