Vant tre millioner med MegaMillionFlax: - Er det sant?

Vant tre millioner med MegaMillionFlax: - Er det sant?

FLAX: En heldig dame fra Fagernes vant tre millioner på et Flaxlodd - MegaMillionFlax.

ill: Colourbox

Vant tre millioner med MegaMillionFlax: - Er det sant?

- Jeg trodde det var tull, og datteren min måtte Google hvor mange nuller det egentlig var i en million,. Jeg var så fortumlet at jeg var usikker på om jeg hadde vunnet 300.000 kroner eller tre millioner kroner, sier den blide damen fra Valdres og ler godt.

- Er det sant, da? Jeg har vært litt usikker, skjønner du, sier den blide damen fra Valdres som 26. mai vant tre millioner på Flax-loddet MegaMillionFlax som hun skrapte på mobiltelefonen.

Googlet "million"

- Jeg trodde det var tull, og datteren min måtte Google hvor mange nuller det egentlig var i en million. Jeg var så fortumlet at jeg var usikker på om jeg hadde vunnet 300.000 kroner eller tre millioner kroner, sier den blide damen fra Valdres og ler godt.

Ønsker å gi til barna

- Det er rart å vinne så mye penger på et Flax-lodd, det er virkelig det, sier den gifte damen som til daglig jobber i et omsorgsyrke og har barn, som også får nyte godt av at mor har hatt flaks.

- Det første jeg tenkte var at jeg kunne ungene mine med å betale førerkort for dem, blant annet. Det  føles veldig godt å kunne barna våre litt ekstra, sier kvinnen fornøyd.

Blir gjeldsfri og kjøper ny bruktbil

- Nå skal vi kvitte oss med lån og oppgradere bilparken med ny bruktbil. Det blir rart å ikke trenge å betale huslån og andre lån og ikke tenke fullt så mye på hva ting koster til enhver tid. Jeg kommer ikke til å sløse, men vi skal kose oss skikkelig i sommer, det skal vi, sier den blide damen fra Fagernes, som altså vant tre millioner kroner på en MegaMillionFlax-lodd

Vi gratulerer!


Unike muligheter med Mega Million Flax :

  • Vinn tre millioner skattefrie kroner her og nå.
  • Vinn inntil 22 ganger på ett lodd.
  • Over 60 millioner i pengepremier.

Spill Mega Million Flax her.

Vinnersannsynlighet Mega Million Flax 1. 3,70
Vinnersannsynlighet toppremie Mega Million Flax 1. 500 000