flaxvinnerhistorie

Nybakt Flax-millionær: – Jeg måtte telle over nullene

Mandag vant en kvinne fra Telemark 1 million kroner med et digitalt MillionFlax-lodd, og tirsdag skrapte en mann fra Oslo frem samme beløp med et fysisk lodd.

TO VINNERE: En kvinne fra Telemark og en mann fra Oslo skrapte seg frem hver sin toppremien på MillionFlax (På bildet vises et fysisk MillionFlax-lodd).Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:3. juli 2024

Kvinnen fra Telemark satt hjemme i stua og slappet av da hun bestemte seg for å kjøpe noen digitale Flax-lodd på mobilen.

– Det er ikke ofte jeg kjøper Flax-lodd, men jeg flipper innom av og til. Jeg trykka på "skrap alt". Da alt var skrapt, ble jeg bare sittende og se på tallene. Jeg måtte telle over nullene, forteller den nybakte Flax-millionæren.

– Hvordan reagerte du da du så du hadde vunnet 1 million?

– Jeg ble ikke supergira. Jeg var like rolig, ja like rolig som jeg er nå. Jeg jubla ikke høyt, men nikka for meg sjøl og tenkte "dette var bra", sier kvinnen.

Hun skal bruke gevinsten på å nedbetale gjeld og boliglån. Resten skal inn på sparekontoen.

– Dette er en dag jeg altid kommer til å huske, sier kvinnen.

Hamar-tur ble til milliongevinst for Oslo-mann

Onsdag ringte vi også en mann fra Oslo. Han kjøpte nemlig et MillionFlax-lodd sitt på Narvesen på Hamar togstasjon. Han skrapte loddet der og da, men kunne knapt tro sine egne øyne.

– Skjer det virkelig, er mannens første tanke.

Den ferske millionæren hadde slitt med nattesøvnen, men påpekte at det absolutt var verdt det.

Norsk Tipping gratulerer de ferske Flax-millionærene!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Få Flax-premien rett på konto uten å forlate sofaen

Har du hatt litt ekstra flaks i det siste og har Flax-lodd med premier liggende? Som den heldige oslomannen kan du også få Flax-premien direkte inn på konto ved å løfte opp mobilen og følge noen enkle steg. Her viser vi deg hvordan.

Slik fungerer det

  1. Åpne appen.

  2. Klikk på Profil/Min side og Hev Flax-premie.

  3. Skann strekkoden på Flax-loddet.

  4. Skrap frem den tresifrede koden på Flax-loddet ditt, og tast inn koden.

  5. Premien overføres rett til din spillerkonto.

Ikke installert Norsk Tipping appen ennå?

Heving av Flax-premie på mobil er kun tilgjengelig i appen vår som du laster ned fra:

​App Store

eller

Google Play

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler