selskapet

Jeanett ble vekket og vant: - En unik opplevelse!

- Det var utrolig moro! Jeanett Ringstad vant 50 000 kroner i "Vekking fra Hamar" i 2018 og blir fortsatt i godt humør av å tenke på det. 

VANT: Jeanett Ringstad vant i "Vekking fra Hamar" i 2018 og gleder seg til å prøve lykken i år også.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:23. januar 2020Endret:2. januar 2023

Mandag 3. - fredag 7. februar står "Vekking fra Hamar" igjen på plakaten - og du kan allerede nå bestille vekking. Det er tydelig at svært mange ønsker å bli vekket av Telefonen fra Hamar - der vi daglig skal ringe en vinner av 100 000 kroner - for påmeldingene strømmer på. 

Forrige gang var høsten 2018. Klokka 10.10 onsdag 17. oktober ringte mobilen til Jeanett Ringstad fra Skjetten. Nummeret som ringte var 625 60 000 - Telefonen fra Hamar.

Budskapet var enkelt:

"God morgen, dette er Ingrid fra Norsk Tipping. Klokka er ti over ti, Jeanett, og du har vunnet 50 000 kroner."

Trodde det var en maskin som snakket

- Jeg trodde det var tull, at det var en maskinoppringing slik som de to første dagene. Men da Ingrid (Roterud Mathisen) understreket at hun sa navnet mitt og neppe hadde lest inn 400 000 navn på maskinen, gikk det opp for meg, sier Jeanett da vi nylig snakket med henne igjen.

- Jeg regner meg for en veldig åpen og glad person, og jeg er lett å glede, men den følelsen det var å få beskjed om at du har vunnet 50 000 kroner, det var spesielt. Det var jo ingen kjempegevinst, men du skal jo jobbe ganske lenge for å få et sånt beløp inn på kontoen, fastslo en av vinnerne fra høsten 2018.

Pengene satte hun til side en liten stund for en skikkelig sommerferie med familien.

Vurderer å bytte klokkeslett

- Det stemmer, vi hadde to uker i Hellas i fjor sommer og det var kjempestas, sier Jeanett, som er klar på at det frister til gjentakelse - både premien og ferien.

- Jeg tror vel ikke noe på at det er mulig å være så heldig to ganger, men det var så moro å snakke med Ingrid den gangen at jeg helt klart skal være med nå også og håpe å bli trukket ut. 

Da hun bestilte vekking forrige gang, valgte hun tidspunktet 10.10. Sønnen ble nemlig født kl. 10.10, på rom nummer 10, i den 10. måneden.

Relaterte artikler