aktueltvinnerhistorie

Slik reagerte Kjell Olav da han ble vekket med 50.000 kroner

Vossingen ble fullstendig tatt på senga da Telefonen fra Hamar ringte klokka 06.16 mandag morgen med en svært hyggelig beskjed.

FIN MORGENSTUND: Kjell Olav Kvarmestøl fra Voss drømte om å bli vekket av Norsk Tipping. Mandag morgen slo Ingrid Roterud Mathisen på tråden med 50.000 kroner.Foto: Privat og Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:15. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Fra mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober skal Telefonen fra Hamar vekke det norske folk, og hver dag kommer én av de som har stilt alarmen til å få en svært god morgen.

Natt til mandag trakk vi den første hovedvinneren i konkurransen, og tidlig mandag morgen, da vedkommende hadde bestilt vekking, tok Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping røret fatt. Da vi ikke fikk svar i løpet av ett minutt, ble konkurransereglene fulgt, og nestemann på lista fikk dermed mulighet til å vinne dagens hovedpremie.

Kjell Olav ble tatt på senga

Kjell Olav Kvarmestøl fra Voss hadde bestilt vekking klokka 06.16, og ble fullstendig tatt på senga da han tok telefonen.

I motsetning til de andre påmeldte deltakerne, ble Kjell Olav ikke møtt av en automatisk telefon mandag morgen. Han fikk derimot snakke med en høyst levende Ingrid i andre enden av røret, og hun kunne gratulere ham med 50.000 kroner i premie.

- Såpass, ja! Oi, dette var kjekt! Så hyggelig, humret en litt trøtt 44-åring da han innså hva som nettopp hadde skjedd.

- Vekte jeg deg, eller var du allerede våken?

- Du vekte meg nå, ja! Da jeg la meg i går, håpte jeg at dette skulle skje! Dette blir en bra mandag, sa den svært fornøyde vinneren, som skal bruke premien på oppussing.

Vi gratulerer!

Dette kan du vinne

Alle som har bestilt vekking blir oppringt av Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt her.

Mens de fleste blir vekket av en automatisk telefon, vil én heldig person hver dag få beskjed fra vinnerteamet hos Norsk Tipping om at de har vunnet mye penger.

Dette kan du vinne:

  • Mandag - 50.000 kroner

  • Tirsdag - 50.000 kroner

  • Onsdag - 50.000 kroner

  • Torsdag - 50.000 kroner

  • Fredag - 1 million!

Vil du være med i konkurransen? Husk dette: 

  • Bestilling av vekking for neste dag må skje innen klokka 23.59 dagen i forveien.

  • Alle som har bestilt vekking blir automatisk oppringt av Telefonen fra Hamar, 625 60 000, på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt. Sørg for å slå på lyden på telefonen!

  • Deltakerne vekkes kun én gang per dag, så det kan være lurt å ha på vekkerklokke i tillegg.

  • Hver natt trekker vi én vinner, som vi manuelt kontakter på det tidspunktet vedkommende har bestilt vekking. Hvis han eller hun tar telefonen innen det har gått ett minutt, vinner vedkommende premien, hvis ikke går vi videre på lista.

  • Alle anrop kommer fra vinnernummeret vårt, 625 60 000, uansett om du har vunnet eller "bare" vekkes.

Mer utfyllende regler finner du HER.

Når du våkner av at telefonen ringer om morgenen, kan det jo hende du er litt i ørska. Derfor er det lurt å lagre Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, slik at du er sikker på at du tar telefonen når vi ringer.

(Vinnersannsynligheten er 1:antall påmeldte deltakere. I denne konkurransen er premier på over 10.000 kroner skattepliktige. Du må være minst 18 år for å delta.)  

Relaterte artikler