jokervinnerhistorie

Etterlyst Joker-millionær tok selv kontakt

Lørdagens Joker-vinner svarte ikke på våre anrop. Torsdag kom vi omsider i kontakt med vinneren.

JOKER-KANDIDATEN: Den heldigste Joker-spilleren lørdag kveld vet ikke at en solid premie er på vei inn på konto.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:18. januar 2020Endret:2. januar 2023

Lørdag 18.januar var det mange spente Joker-spillere som ventet på Telefonen fra Hamar. Kandidaten ble trukket og telefonen gikk til en mann fra fra Lunner i Viken. Han sikret seg tittelen Joker-kandidat og kapret med det samme en inngangssum på nøyaktig 440.000 kroner. En nokså deilig sum å få servert en januarkveld. Med litt flaks kunne han nå toppen av premiestigen. Der ventet over 2,1 millioner kroner.

 Spill Joker, du også!

Fikk storfint besøk

Som vanlig vil vi gjerne at den uttrukne kandidaten tar opp-ned-valgene selv, men da vi ringte vedkommende før sending, fikk vi ikke noe svar. Naturlig nok ble det maskina som tok de logiske tallene, på følgende tall:

2 - 4 - 9 - 1 - 4

Det ble spenning helt til siste tall. Selv med tre treff og en bom, så mørkt ut med tanke på toppremien. Men akkurat da, på det siste tallet, dukket storfint besøk opp - selveste Jokeren. Dermed var mannen fra Lunner nøyaktig 2.198.000 kroner rikere. Om han vet det selv er ikke like sikkert. 

 Spill Joker her

Tok kontakt torsdag

Torsdag formiddag kom Norsk Tipping omsider i kontakt med vinneren. Da hadde det gått et par dager siden han fant ut om premien.

- Vi så det var en kar herfra som hadde vunnet, som dere (Norsk Tipping) ikke fikk tak i. Vi fleipet hjemme om at det var meg. Så sjekket jeg kontoen mandag. Der var det 2 millioner ekstra, sier mannen.

Premien skal han bruke på å slette gjeld og familien. Vinneren ønsker å være anonym.

Husk at du alltid må ha et oppdatert mobilnummer registrert hos oss, for å kunne få selveste Telefonen fra Hamar. Er det en stund siden du gjorde det sist? Da kan det kanskje være lurt å gjøre det nå.

Ta telefonen og vinn 100 000 kroner

Det er flere vinnersjanser den kommende uken. Vi skal nemlig dele ut 100 000 kroner i fem livetetrekninger på Facebook - hver kveld fra og med mandag 20. januar til og med fredag 24. januar. For å være med i trekningene av 100 000 kroner, må du:

  • Ha en gyldig, innlevert Lotto-kupong på trekningsdagen

  • Registrere deg som deltaker på lotto.no 

Vi ringer vinnerne på direkten på Facebook fra vårt vinnernummer 625 60 000, og for å vinne må du ta telefonen innen 60 sekunder.

Hvis du ikke svarer i løpet av dette minuttet, blir det ingen premie på deg, og vi ringer i stedet en ny vinner.

Følg oss på Facebook her! 

Spill Lotto her, for å være med i trekningen.

PS: Gi sju prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler