aktuelt

Vi trenger din mening! Bli med i kundepanelet vårt

Norsk Tipping er avhengig av konstruktive, gode og ærlige tilbakemeldinger for å kunne bli enda bedre. Derfor søker vi nå flere folk til å bli med i kundepanelet vårt.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. mai 2021Endret:11. mars 2024

I Norsk Tipping ønsker vi å være tett på kundene våre. På den måten kan vi raskere tilpasse oss de forskjellige behovene til kundene våre. I den forbindelse har vi sammen med Opinion laget et kundepanel. Dette er en arena hvor vi åpner for dialog med kundene våre. Det er jo ofte sånn, at det er kundene våre som sitter med de beste ideene og de beste forslagene til forbedring.

– Kundepanelet er en unik mulighet til å bli hørt, og til å kunne bidra til endring som vil gagne alle som er kunde hos oss, sier forretningsrådgiver Tonje Leidland i Norsk Tipping.

Dersom du har forslag til, eller mener noe om hvordan Norsk Tipping kan bli enda bedre, vil vi gjerne ha med deg i kundepanelet vårt!

Påmelding gjøres her

Hva er et kundepanel?

Kundepanel er en digital plattform hvor alle aktiviteter foregår på nett. Det er vår samarbeidspartner Opinion som drifter kundepanelet for Norsk Tipping. Det fungerer sånn at når vi i Norsk Tipping lurer på noe, eller trenger hjelp fra kundene våre sender vi ut ulike aktiviteter i kundepanelet som panelistene kan velge å være med på.

Det kan være alt fra spørsmål rundt nye produkter og tjenester, reklame og generelt hva du mener Norsk Tipping kan bli bedre på. Panelistene vil da kunne chatte, være med i diskusjonsforum, få prøve seg som agent eller andre aktiviteter for å hjelpe oss å bli bedre. Her vil panelistene få prate og chatte med våre hyggelige samarbeidpartnere fra Opinion

I tillegg til å være med på å påvikre morgendagens Norsk Tipping, vil panelistene bli belønnet ved å være med i trekninger av ulike premier som f.eks gavekort og lignende.

Alle svar fra panelistene blir anonymisert i videre arbeid.

Hvor mye tid må panelistene regne med å bruke?

Du velger selv hvor aktiv du ønsker å være og hvor mye tid du ønsker å bruke i panelet. Antall aktiviteter vil også variere, og du vil på beskjed på e-post når det kommer nye ting du kan hjelpe oss med.

Hvem får bli med i kundepanelet?

For å melde seg på kundepanelet må man være over 18 år og kunde hos Norsk Tipping. Opinion vil plukke ut og kontakte de som får være med videre i panelet basert på svarene.

Påmelding gjøres her

Relaterte artikler