vikinglottovinnerhistorie

Viking-spenning i kveld

Onsdag er det igjen Vikinglotto-trekning med store potter og masse spenning. 

VIKINGLOTTO: Onsdag er det igjen en ny spennende Vikinglotto-trekning, med 265 millioner i førstepremiepotten og 25 millioner i andrepremiepotten.Tina Hisdal/Tinagent
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:26. juli 2021Endret:3. januar 2023

Vikinglotto er lotterispillet for de som liker store potter og spenning. Førstepremiepotten er hele 265 millioner (ca.) og andrepremiepotten på ca. 25 millioner kroner denne uken. 

Norske vinnere?

For tre uker siden ble det norsk andrepremievinner i Vikinglotto. Da vant en mann fra Viken hele andrepremiepotten på 24,5 millioner kroner alene men etter dette har det vært stille fra de norske storvinnerne. Onsdag kveld får vi se om det er nye spillere som har flaks. 

Ukens potter

Førstepremiepotten står altså i premietaket på hele 265 millioner kroner og det overskytende beløpet flyttes da over til andrepremiepotten, som denne uken blir ca. 25 millioner kroner. 

 Trekningen vises på NRK 2 klokken 21.10 onsdag kveld og spillefrist er onsdag kl. 18.00 som vanlig. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Endringer i vikinglotto

Onsdag 2. juni trådte de nye endringene i Vikinglotto i kraft. Det innebærer at det totalt sett skal bli flere vinnere i løpet av året. Les mer om endringene her.

Lykke til

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler