vikinglottovinnerhistorie

Litauer tok 1. premiepotten i Vikinglotto: Vant 57 mill.

En trolig sjokkskadet spiller fra Litauen tok hele 1. premiepotten i Vikinglotto 2. mars og sikret seg rundt 57 millioner kroner. 2. premien ble fordelt på to heldige spillere fra henholdsvis Island og Ulsteinvik i Møre og Romsdal.

VIKINGTALL: Dette vikingtallet sikret passende nok én enkelt 1. premievinner–og én norsk 2.premievinner–under Vikinglotto-trekningen 2. mars. Den siste 2. premien gikk til Island.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:2. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det gikk hull på samtlige potter under Vikinglotto-trekning 2. mars. 1. premiepotten i sin helhet går nå til Litauen, hvor én heldig spiller hadde klart å prikke inn alle 6+1 riktig. Det må antas at det nå vil jubles ut uka på den kanten.

Dobbelt nordisk

Det ble imidlertid ikke bare i Litauen at noen sikret seg en uventet slant på lille-lørdag. Også her hjemme fikk vi en vinner da en mann fra Ulsteinvik dro i land sin halvpart av 2. premiepotten og endte kvelden med 687 170 kroner inn på konto. Den andre halvparten gikk til Island.

Vant nesten 690 000: – Fytti grisen

Det var en hes 2. premievinner som tok telefonen da vi ringte til Ulsteinvik. Sunnmøringen hadde hatt Covid for to uker siden og slepte tydeligvis fortsatt med seg noen ettervirkninger.

– Steike kor deilig. Fytti grisen, utbryter han når vi leser opp kveldens premiesum.

– Det er strålende. Jeg er godt fornøyd. Det blir i alle fall en god ferie med familien i år, forsikrer han, før han kommer med en humrende innrømmelse:

– Jeg kommer nok til å juble litt etter at vi har lagt på her, selv om det kanskje vil ta knekken på det jeg har igjen av stemme.

Kveldens tall

Vinnerrekka 2. mars så slik ut: 

13 - 21 - 24 - 38 - 45 - 46

Vikingtall: 1Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver onsdag

Neste ukes potter settes nå tilbake til utgangspunktet: 1. premien anslått til ca. 30 millioner kroner, mens 2. premien vil ligge på ca. 1,2 millioner kroner.

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler