vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto: Norsk kvinne vant ca. 117 millioner

Onsdag ble det norsk alenevinner i Vikinglotto som vant ca. 117 millioner.- Å herregud, spøker du, sa kvinnen som vant kjempepremien.  Det var også en norsk andrepremievinner som vant ca. 2,3 millioner kroner. 

VINNERREKKA: Dette var kveldens vinnerekke, den 02.10 i 2019 og den ga en norsk spiller over 117 millioner kroner, og en annen norsk spiller 2,3 millioner. Vi gratulerer!sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:2. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Det er ikke hver dag det skjer, men det skjer!

Norsk førstepremie på 117 millioner

Onsdag 2. oktober var kvelden da en norsk kvinne var den eneste som hadde 6+1 rette i Vikinglotto. 

Den heldige Norsk Tipping-spilleren hadde levert denne rekka på mobil via Norsk Tipping sin app: 

13 - 24 - 26 - 7 - 46 - 33

Vikingtall 4

Dermed vant den heldige spilleren over 117 millioner kroner. 

Vinnersamtalen

 God kveld, dette er fra Norsk Tipping.
- Å herregud, spøker du, spør kvinnen som har vunnet kjempepremien på 117.782.710 kroner i Vikinglotto.

 Nei, jeg spøker ikke, sitter du ned? Hvis ikke, sett deg, for du har i kveld vunnet 117 millioner i Vikinglotto. 
- Nei, det går ikke an, spøker du? Drømmer jeg? Kvinnen ler godt. 

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannnen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sier hun og ler igjen. 

 Hvordan føler du deg? 
- Jeg vet ikke helt. Jeg skal gå inn på nettet og sjekke kupongen min. Vent litt... Ett tall, to tall, oi tre tall, fire... "hikster" Herregud!, fem tall! *latter og uforståelige lyder*. Å herregud! Jeg har vunnet! 

Drømmen som gikk i oppfyllelse

- Jeg har som sagt drømt drømmer og dagdrømt om dette. Jeg har sett for meg hvordan livet skulle bli hvis jeg hadde vunnet stort. Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Det er helt fantastisk. Nå skal familien vår få så de har det de trenger, og vi skal leve godt. 

- Vi har snakket så mange ganger om dette. Mannen min har tatt frem den fineste konjakken her. Nå skal vi feire, og jeg må bare si det:  For en jobb du har! 

Tror du at du får sove i natt?
- Vi må bare sitte og prate litt nå, jeg og mannen min. Og jeg må forsøke å få sove litt, for jeg må på jobb i morgen, men jeg må si, at dette DETTE er virkelig drømmetelefonen, sier hun glad.

Vi gratulerer! 

Norsk andrepremie på 2,3 millioner

Det var også èn heldig norsk spiller som hadde 6 rette samme trekning, og Ålesund-kvinnen var svært fornøyd når vi ringte.

- Vet du hva? Tilfeldigvis sjekket jeg kupongen akkurat nå. Jeg sa til mannen min at "nå kan du gratulere meg" og viste ham trekningen på mobilen. 

- Det er ikke mer enn tre minutter siden jeg sjekket kupongen. Det var faktisk et spill jeg slet litt med å få levert før det gikk igjennom, så det var jo bra jeg fikk levert det til slutt, sier hun og ler. 

Gratulerer så mye, skal du feire å ha blitt millionær i kveld? 

- Nei, nå har jeg faktisk tenkt å legge meg, så det blir rolig, sier den blide Ålesundskvinnen. 

Vi gratulerer! 

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

 (Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler