vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto: Ingen tok 1. premien - potten øker

Heller ikke i sommerens andre Vikinglotto-trekning var det noen som prikket inn den riktige tallrekken i sin helhet. Ingen 1. eller 2. premie i kveld betyr at premiepotten for andre uke på rad legger på seg. 

6 +1 RETTE: I løpet av sommerens to Vikinglotto-trekninger er det ingen som har gjettet hele den riktige tallrekken.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:8. juni 2022Endret:3. januar 2023

I likhet med forrige Vikinglotto-trekning ble det heller ikke i dag noen store vinnere, verken her til lands eller utenlands. Det betyr at 1. premien vokser til ca. 54 millioner kroner neste uke.

To uker siden nordmann vant 1. premiepotten 

En mann fra Trøndelag er per nå den ferskeste 1. premievinneren i Vikinglotto, etter at han gjettet hele den riktige tallrekken for to uker siden. Mannen var alene om de riktige tallene og han fikk derfor premien på hele 56 442 670 kroner for seg selv.

– Dette er vakkert, men spørs om søvnen uteblir i natt, sa mannen da Norsk Tipping ringte han etter trekningen for to uker siden.

Dagen etter trekningen tok vi kontakt med mannen fra Trøndelag igjen. Han kunne da fortelle at pulsen hadde roet seg noe, men at opplevelsen fortsatt opplevdes som uvirkelig.

Tallrekka

Dette er tallene som ble trukket ut onsdag 8. juni:

34 - 9 - 41 - 4 - 3 - 43

Vikingtall: 2

Her kan du se alle resultater i Vikinglotto



Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



Får vi sommerens første Vikinglotto-millionær neste uke?

En rykende fersk 1. premiepott er klar til neste trekning onsdag 15. juni. Den gjeveste potten vil da inneholde ca. 54 millioner kroner. 2. premiepotten anslås å være på ca. 2,4 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler