vikinglotto

Vikinglotto: 17. mai er Vikinglotto-potten på sitt høyeste hittil i år

Sist onsdag fikk vi en andrepremievinner her til lands. På selveste 17. mai er førstepremiepotten på det høyeste den har vært i 2023 – ca. 196 millioner kroner.

17. MAI-TREKNING: Får du dobbel grunn til å feire på onsdag? Trekningsredaktør, Pie-Christine Skagsoset Norseng, gleder seg til begge deler.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. mai 2023Endret:16. mai 2023

Førstepremiepotten i Vikinglotto er på ca. 196 millioner kroner før onsdagens trekning. Dette er den høyeste premiesummen i Vikinglotto hittil i år.

Selv om førstepremiepotten har fått stå i fred en stund, har ikke andrepremiepotten gjort det samme. Sist onsdag var det en mann fra Evenskjer i Troms og Finnmark som klarte å karre til seg hele potten på nøyaktig 3 071 505 kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Våkenatt

– Jeg er helt stum. Jeg vet ikke hva jeg skal si, svarte mannen med skjelven stemme da vi på tredje forsøk fikk tak i ham.

Det var ikke hvilken som helst tallrekke som hadde gjort ham til Vikinglotto-millionær.

– Det er en fast rekke jeg har spilt i over 20 år nå, så det var utrolig gøy å vinne på den. Du kan vel nesten si at det var på tide, lo han.

Foreløpig trengte han både litt tid til å fordøye nyheten og å finne ut hva han skal gjøre med premien.

– Dette kom veldig brått på meg, så jeg klarer ikke å komme på noe konkret nå, men vi skal bruke pengene fornuftig og lurt. Det blir våkenatt nå. Jeg tror ikke vi får sove noe særlig etter å ha fått denne beskjeden, avsluttet den glade vinneren.

Det finnes vel verre ting å bli holdt våken av, får vi tro.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vikinglotto-millionær på 17. mai?

På selveste 17. mai er det nye muligheter til å prøve seg på førstepremiepotten i Vikinglotto. Den ligger, som tidligere nevnt, på ca. 196 millioner kroner. Andrepremiepotten er på ca. 1,5 millioner kroner.

Hvem vet? Kanskje har du enda en grunn til å juble på 17. mai?

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler