vikinglottovinnerhistorie

Nordmann vant 15 millioner i Vikinglotto: - Å fy!

Det var ingen som hadde 6+1 rette og tok førstepremien i Vikinglotto, men en heldig norsk spiller hadde 6+0 rette. En andrepremie som ga 15 milllioner i premie. Ikke verst! 

VIKINGLOTTO: May Lisbeth Midtgård Myrvang gledet seg over en heldig nordmann som vant over 15 millioner kroner i Vikinglotto onsdag 26. juni.sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:26. juni 2019Endret:2. januar 2023

En heldig spiller fikk 6+0 altså fem rette i Vikinglotto på tirsdag. Dette betyr to ting. at potten legger på seg ytterligere og at du på onsdag 3. juli kan du dermed stikke av med cirka 68 millioner kroner og bli storvinner i Vikinglotto.

Nordmann vant 15 millioner

En mann fra Bergen hadde som eneste Vikinglotto-spiller 6+0 rette, og det ga 15.066.730 kroner i premie.

- Å fy! Tuller du? Mannen fra Bergen ble glad men beholdt roen. 

Skal du feire og finne på noen sprell? 

- Jeg kommer ikke ta laus av den grunn. Disse pengene skal tas godt vare på. Jeg kjenner at det er saker og ting som bobler i kroppen, men jeg må bare finne ut hva jeg skal gjøre med pengene, sier mannen og blir stille noen sekunder, før han fortsetter. 

- Jeg skal kjøpe en leilighet, bytte bil, og sørge for at jeg har godt med penger resten av livet. Jeg skal på jobb i morgen tidlig og kommmer ikke til å slutte å jobbe. Jeg ønsker å jobbe til jeg er 67 og gå av med pensjon da, og dette er jo nå faktisk pensjonen min, det, sier mannen og ler. Han skulle ikke feire i kveld. 

- Nå skal jeg snart legge meg. Jeg skal tidlig på jobb i morgen. Vi har en plan, og den holder vi oss til, sier han. 
(Mannen ønsker å være anonym) 

Vi gratulerer! 

Blir du den neste Vikinglotto-millionæren? 

Drømmer du om å vinne stort og kose deg med Vikinglotto-millioner? Da må du huske å levere Vikinglotto innen onsdag klokken 18:00. Førstepremien er estimert til ca 68 millioner og andrepremiepotten til 2,1 millioner. 

Forsinket sending

Onsdagens TV-trekning hadde ikke premieprognoser, da vi ikke rakk å få med disse, grunnet en feil hos ett samarbeidsland i Vikinglotto-samarbeidet. Vi beklager dette.

Det er viktig for oss i Norsk Tipping at våre spill gir deg spenning og glede – og at de ikke tar overhånd. Test dine spillevaner anonymt her!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler