vikinglottovinnerhistoriefremside

Vikinglotto: Første- og andrepremiepotten vokser – dette er de oppe i nå

Ingen tok de store pottene på onsdag. Dermed vokser de seg enda større til neste ukes trekning.

ONSDAGENS TALL: Slik så den ferske Vikinglotto-rekka ut.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:31. mai 2023

Både første- og andrepremiepotten fikk stå urørt etter onsdagens trekning. Dette gjør at de vokser enda et hakk før sommerens første Vikinglotto-trekning onsdag 7. juni. Førstepremiepotten vil da være på ca. 63 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 2,7 millioner kroner.

Selv om de store pottene ikke gikk denne onsdagen skal vi ikke langt tilbake i tid for å spore forrige førstepremievinner i Vikinglotto. På selveste 17. mai vant en kvinne fra Agder ikke mindre enn 197,7 millioner kroner da hun alene stakk av med hele førstepremiepotten.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vant 197,7 mill.

Norsk Tipping fikk ikke tak i 17. mai-millionæren på vinnerkvelden, men dagen derpå fikk vi endelig svar.

– Det er helt uvirkelig, sa kvinnen da.

Grunnen til at hun ikke svarte på nasjonaldagen var at hun trodde noen tullet med henne. Da hun skulle legge seg litt før midnatt sjekket hun likevel nummeret bak de ubesvarte anropene og oppdaget til sin overraskelse at de var fra Norsk Tipping.

– Etterpå så jeg på forskjellige nettaviser at Norsk Tipping ikke hadde fått tak i vinneren i Vikinglotto. Så da la jeg sammen to og to og sjekket kupongen min. Jeg begynte å grine, for dette er veldig spesielt. Jeg er veldig glad, sa Agder-kvinnen, som ønsket å være anonym.

Samme kveld fikk vi også en norsk andrepremievinner av 1,6 millioner kroner. En 44 år gammel kvinne fra Nordre Follo i Viken var alene om å prikke inn 6 rette.

Kvinnen kunne fortelle at hun ble overtalt av kjæresten til å levere en kupong til trekningen på selveste nasjonaldagen.

– All ære til han som overbeviste meg. Dette ble en minneverdig og helt fantastisk 17. mai, jublet hun.

For en avslutning på hele landets bursdagsfeiring!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Onsdagens tallrekke

Dette er tallene som ble trukket ut på Hamar i den siste vårtrekningen av Vikinglotto:

Vikinglotto
31. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 63 mill. på onsdag

Onsdag 7. juni er det klart for sommerens første Vikinglotto-trekning med ca. 63 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten vil være på ca. 2,7 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler