vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto-spenning i vente

Med ca. 250 millioner i førstepremiepotten og ca. 24 millioner i andrepremiepotten er det spenning i vente for de  som spiller Vikinglotto før onsdag kveld.

VIKINGLOTTO: Det er igjen duket for Vikinglotto-trekning på onsdag. Leveringsfrist er kl. 18.00.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. juli 2021Endret:3. januar 2023

De som kunne juble høyest sist trekning var to heldige spillere fra henholdsvis Danmark og Finland. De delte andrepremiepotten, og vant ca. 12,5 millioner kroner hver. Ingen tok førstepremiepotten på ca. 250 millioner kroner, så den kan vinnes av en eller flere heldige spillere på onsdag. 

Norske vinnere denne uken?

For to uker siden ble det norsk andrepremievinner. Da vant en mann fra Viken hele andrepremiepotten på 24,5 millioner kroner alene. Planen hans var å tar sommerferien i en splitter ny campingbil! Så får vi se om det er flere Vikinglotto-spillere som er heldige denne uken og kan legge ut på veien i nye glis. 

Ukens potter

Førstepremiepotten står altså i premietaket på ca. 250 millioner kroner og det overskytende beløpet flyttes da over til andrepremiepotten, som denne uken blir ca. 24 millioner kroner. 

Les mer herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Endringer i vikinglotto

Onsdag 2. juni trådte de nye endringene i Vikinglotto i kraft. Det innebærer at det totalt sett skal bli flere vinnere i løpet av året. Les mer om endringene her.

Lykke til

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler