vikinglotto

Vikinglotto: Ca. 57 millioner i 1. premiepotten

Ingen klarte å gjette seg frem til 1. premien forrige onsdag. Dermed øker potten, og det vil nå ligge ca. 57 millioner kroner klare til den som klarer 6 + 1 riktige Vikinglottotall onsdag 13. oktober. 

HØY POTT: Med 57 millioner i potten kan det bli god grunn til å juble dersom noen treffer på tallene onsdag kveld.adobe stockadobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Ingen klarte 1. premiepotten forrige onsdag, men en kvinnelig hjemmesykepleier fra Stavanger var veldig nære og prikket inn 6 rette Vikinglottotall. Det resulterte i en 2. premie og ca. 1,4 millioner kroner inn på konto - imens hun fortsatt var på jobb.

- Fantastisk! 

- Herlighet, dette er helt fantastisk, var kvinnens første reaksjon.

Hva pengene skal gå til, hadde hun ikke helt rukket å bestemme seg for.

- Jeg har stort sett det jeg trenger, så det er vanskelig å svare på, men det kommer helt sikkert til å dryppe litt på familien.

Les også: – For mange er det en lettelse at vi ringer

Vinneren kan også meddele at det vil bli en liten feiring, men først må hun tilbake til arbeidsoppgavene. 

- Det blir nok noe godt i glasset med mannen min i første omgang, så får vi se når vi får til noe mer. 

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 57 millioner på onsdag

Onsdag 13. oktober er det igjen klart for Vikinglotto-trekning. Nye kuler skal blandes og trekkes i håp om at en eller flere heldige spillere får samtlige tall riktig. Da venter Telefonen fra Hamar og ca. 57 millioner kroner i premie. Trekningen er onsdag klokken 21.10 på NRK2.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler