vikinglottovinnerhistoriefremside

Vikinglotto: Vant 7,6 mill.

Ingen sikret seg førstepremiepotten i Vikinglotto onsdag kveld, men en heldig svensk andrepremievinner kan se frem til ca. 7,6 millioner kroner ekstra på konto.

ONSDAGENS REKKE: Dette er Vikinglotto-tallene som ble trukket ut på Hamar onsdag kveld.Foto: Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. april 2024

Ingen verken i inn- eller utland klarte å kapre førstepremiepotten i Vikinglotto onsdag kveld. Dermed vokser den til ca. 47 millioner kroner før neste trekning onsdag 10. april.

Andrepremiepotten var det derimot en heldig svensk vinner som klarte å få kloa i. Han kan dermed se seg godt fornøyd med en premie på nøyaktig 7 610 275 kroner.

Det skal også nevnes at ikke mindre enn til sammen 22 norske vinnere delte tredjepremiepotten og endte opp med en premie på 47 415 kroner hver.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Norsk mann vant 147,4 mill. i påsken

Selv om det ikke ble noen norske Vikinglotto-millionærer denne onsdagen skal vi ikke langt tilbake i tid for å finne siste norske storvinner.

Under påskeuka onsdag 27. mars, ble en mann fra Vestlandet 147,4 millioner kroner rikere etter å ha sikret seg hele førstepremiepotten i Vikinglotto.

Den heldige vinneren hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin og var uvitende om den spesielle beskjeden som ventet da Norsk Tipping slo på tråden samme kveld.

– Det skal ikke være mulig. Det er helt fantastisk, jublet vestlendingen da han ble servert millionbeskjeden. 

– Det var egentlig helt tilfeldig at jeg leverte i dag, fortalte mannen som ikke er noen fast Vikinglotto-spiller.

– Jeg er litt i sjokk akkurat nå. Det er en uvirkelig beskjed og mye å ta innover seg.

Forståelig nok kom millionbeskjeden rimelig brått på den intetanende vinneren.

– Jeg skal bruke påsken på å la dette synke inn og finne ut av hva vi skal bruke det på, avsluttet den blide vestlendingen. 

Mannen får nå tett oppfølging fra Norsk Tipping og advokatfirmaet Dehn, som bistår Norsk Tipping som en nøytral part i arbeidet med den økonomiske veiledningen. 

Vikinglotto
3. april 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 47 mill. onsdag

Onsdag 10. april er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Da vil førstepremiepotten som nevnt være på ca. 47 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler