vikinglotto

Tre Vikinglotto-millionærer sist - nye sjanser i kveld

Forrige Vikinglotto-trekning vant tre spillere millionpremier. Hvor mange Vikinglotto-millionærer får vi onsdag?

VIKINGLOTTO: Får vi tre ferske millionærer denne onsdagen også?Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. mai 2022Endret:3. januar 2023

Stort sett vinner over 100 000 norske Vikinglotto-spillere en premie hver onsdag, og under forrige trekning var det hele tre spillere som kunne juble over millionpremie. Det var riktignok to utenlandske spillere og en nordmann. Den norske spilleren var en kvinne fra Stryn og hun stakk av med en premien på over 1,2 millioner kroner.

En helg utenom det vanlige?

En kvinne i 50-åra fra Stryn i Vestland delte 2. premiepotten med en finsk spiller forrige onsdag. De vant nøyaktig 1 225 940 kroner hver.

– Å gurimalla! Nå ble jeg glad, utbrøt sunnmøringen onsdag kveld.

Hun skulle vente med feiringen til helga, så mon tro hun hadde en helg litt utenom det vanlige. Her kan du lese hva den heldige vinneren skulle bruke premien på.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ferske potter

Pottene er nå satt tilbake til utgangspunktet: 11. mai vil det være ca. 29 millioner kroner i premie til den eller de som gjetter seg frem til riktig tallkombinasjon og får 6+1 rette. 2. premien anslås å være på ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler