Nybakt Vikinglotto-millionær: - En fantastisk følelse

Nybakt Vikinglotto-millionær: - En fantastisk følelse

VINNERREKKA: Denne vinnerrekka gjorde en norsk mann til Vikinglotto-millionær onsdag 18. november.

Foto: Norsk Tipping

Nybakt Vikinglotto-millionær: - En fantastisk følelse

En mann fra Porsgrunn stakk av med hele andrepremiepotten på 2,5 millioner i Vikinglotto, men førstepremiepotten står fortsatt uberørt.

Onsdag 18. november går inn i minneboken for en heldig mann fra Porsgrunn i Vestfold og Telemark. Han var nemlig eneste Vikinglotto-spiller med 6 + 0 rette, og vant dermed andrepremiepotten på nøyaktig 2 589 235 kroner. Ingen spillere hadde 6 + 1 rette og førstepremiepotten fortsetter å øke. 

Dette er tallene som ble trukket i stigende rekkefølge:

 9 - 15 - 21 - 32 - 36 - 37

Vikingtallet: 2

Mobilen lå igjen på kontoret

Det var en glad Porsgrunnsmann som svarte på Telefonen fra Hamar torsdag formiddag. Det var nemlig en god grunn til at vi ikke kom i kontakt med vinneren onsdag kveld.

- Det ble en lang jobbdag i går, så jeg glemte rett og slett mobilen på kontoret. Jeg fikk meg derfor en stor overraskelse da jeg kom på jobb i dag tidlig og så flere ubesvarte anrop fra Norsk Tipping. Jeg gikk rett inn på Norsk Tipping-appen, og følelsen jeg fikk da klarer jeg ikke beskrive, sier han.

På appen lyste mannens premiesum på over 2,5 millioner kroner opp, og han var raskt ute med å ta skjermbilde og sende til sine nærmeste.

- Jeg pleier ikke å skjelve, men akkurat da ristet jeg nærmest ukontrollert. Det føles fantastisk, og noe man bare drømmer om å oppleve.   

Feiring med de nærmeste

Selv om en feiring i disse dager er begrenset var det liten tvil om at mannen skulle markere premiesummen og ny millionærtittel med nærmeste familie.

- Det tar nok litt tid før dette går opp for meg, men jeg er veldig glad og gleder meg til en liten feiring i kveld, sier han.

- En veldig fin førjulspresang, sier han avslutningsvis. 

Vi gratulerer den nybakte Vikinglotto-millionæren. 

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil. 

Ca. 221 i førstepremiepotten

Førstepremiepotten øker og onsdag 25. november kan man vinne ca. 221 millioner kroner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 2,4 millioner kroner.

Spillefrist Vikinglotto er onsdag kl. 18.00

            

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen  blir da ca. 1:98 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (Norge): 6 340 814
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 6
  • Antall millionærer i 2019 (Norge): 34
  • Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 221 351 890