lotto

Vil du ringe Lotto-millionærer? Grip sjansen før midnatt!

Bli ringevikar på Hamar! Hjelp oss å overraske 53 Lotto-millionærer på én kveld.

BLI MED! Hjelp oss å ringe Lotto-millionærer påskeaften! Da trekker vi ut 53 ekstra Lotto-millionærer. Bli ringevikar på Hamar og jobb sammen med Norsk Tippings vinnerteam.Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:27. mars 2019Endret:2. januar 2023

Har du drømt om å ta Telefonen fra Hamar og gi en heldig vinner beskjeden «Gratulerer, du er blitt Lotto-millionær»? Nå har du muligheten.

Påskeaften skal vi nemlig ringe rekordmange Lotto-millionærer – minst 53 stykker – og vi vil ha din hjelp til å ringe!

Slik kan jobben bli din

Liker du å prate i telefonen? Trives du godt foran kamera? Vil du være med å glede nordmenn som drømmer om at Norsk Tipping skal ringe dem på lørdagskvelden? Da kan det være nettopp du som får drømmejobben!

Søk på stillingen ved å gå inn på norsk-tipping.no/ringevikar. Her må du i en morsom nett-løsning (nesten litt som karaoke!) øve deg på å ta en fiktiv vinnertelefon. Deretter fylle ut personalia, sende inn søknaden og krysse fingrene.

Verdens triveligste jobb

Vi tør påstå at ringevikar-jobben faktisk er verdens triveligste jobb. Blir det bedre enn å ringe og fortelle noen at de er blitt Lotto-millionær?

Vi garanterer god stemning, jubel og kanskje noen tårer dersom det er du som kommer for å jobbe sammen med oss. 

For å få jobben må du være tilgjengelig hos Norsk Tipping på Hamar på påskeaften 20. april for å ringe Lotto-millionærer, samt mandag eller tirsdag i uke 16 for opplæring.

Bor du ikke i på Hamar? Ikke noe problem - vi dekker alle kostnader knyttet til reise, kost og losji under ansettelsesperioden. Du må være komfortabel med at vi offentliggjør hvem som får jobben, og at et film-crew følger deg i arbeidet. Les mer om vilkårene for jobben på denne siden.

Lykke til! PS: Husk også å spille Lotto nå! Da kan du bli 1 av 53 ekstra Lotto-millionærer påskeaften. (Vinnersjansen i Supertrekning i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)  

 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler