Vil du være med på Camp Grasrot?

Vil du være med på Camp Grasrot?

Etter seks års fravær fra skjermen, satser nå Thomas og Harald på en ny runde med Camp Senkveld. Første program er tilbake på tv til våren, og nå kan du få bli med på moroa i Camp Grasrot!

Camp Grasrot er en konkurranse, som kommer i tillegg til Camp Senkvelds opprinnelige program, hvor programlederne for Senkveld, Thomas Numme og Harald J. Rønneberg er lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere.

MELD DEG PÅ HER!

Lagene skal konkurrere mot hverandre i klassiske ”Camp Senkveld”-øvelser, konkurranser med kulturelle, fysiske og humoristiske elementer. Camp Grasrot består av 6 episoder, og er planlagt å vises i sosiale medier våren 2017.

Premien til det beste laget er på 100.000 kroner! Disse fordeles slik at hver deltaker på vinnerlaget gir 20.000 kroner til sin grasrotmottaker. Konkurransene, omgivelsene og alt annet vil være likt som i Camp Senkveld, men sendingene vil kun gå i sosiale medier og ikke på tv.

Detaljerte konkurranseregler finner du nedenfor. Send din søknad allerede i dag - fristen er 31.12.!

Se video med Thomas og Harald her.

 

KONKURRANSEREGLER – deltakelse på Camp Grasrot

 • Camp Grasrot er en konkurranse/markedsføringskampanje i regi av TV 2 og PLAN-B, hvor Norsk Tipping er samarbeidspartner. Konkurransen kommer i tillegg til Camp Senkvelds opprinnelige program. Den blir ledet av programlederne for Senkveld, Thomas Numme og Harald J. Rønneberg. De er lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere. Lagene skal konkurrere mot hverandre i klassiske ”Camp Senkveld”-øvelser, konkurranser med kulturelle, fysiske og humoristiske elementer. Camp Grasrot består av 6 episoder, og er planlagt å vises  i sosiale medier våren 2017.

 

 • I forkant av konkurransen kan man søke om å få delta på et av lagene. Deltakerne velges ut av en jury fra TV 2, PLAN-B og Norsk Tipping. Ved deltakelse i konkurransen aksepteres disse konkurransereglene.

 

 • Premien i Camp Grasrot skal gå til vinnerlagets utvalgte grasrotmottakere, og er på til sammen 100.000 kroner. Premien er ikke til vinnerne personlig, og fordeles likt på lagets fem deltakere. Hver enkelt vinner gir 20.000 kroner til sin utvalgte mottaker. Hver enkelt som søker om å delta må ha registrert sin grasrotmottaker innen søknadsfristen. De valgte grasrotmottakerne må være registrert og godkjent som grasrotmottaker i Frivillighetsregisteret før 1.12.2016, og for øvrig oppfylle krav i grasrotforskriften.

 

 • Potensielle deltakere melder sin interesse ved å sende en e-post til campgrasrot@norsk-tipping.no. Denne skal inneholde navn, adresse, telefonnummer, samt en begrunnelse for hvorfor nettopp denne personen ønsker å delta.

 

 • Frist for påmelding er 31. desember 2016, og de utvalgte deltakerne vil bli kontaktet innen 7. januar 2017.

 

 • Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel.

 

 • Opptaksdagene for konkurransen er 15.- 17. januar 2017, og vil foregå på en vinterdestinasjon på Østlandet. Deltakerne må være tilgjengelige for opptak under hele perioden, og forvente at de innkvarteres sammen med resten av laget.

 

 • TV 2 og PLAN-B dekker kost og losji i opptaksperioden, og billigste reisemåte til og fra opptakssted. Øvrige kostnader som deltakere eventuelt pådrar seg i forbindelse med konkurransen, er deltakernes eget ansvar. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til konkurransen.

 

 • Deltakerne samtykker i at Norsk Tipping kan offentliggjøre navn, samt vederlagsfritt bruke bilde, lyd- og filmopptak fra konkurransen, vinnersituasjonen og eventuelle andre situasjoner knyttet til Camp Grasrot i markedsføring før, under og etter konkurransen.

 

 • Norsk Tipping er ikke ansvarlig for feil på Internett, nettsider, telefon, SMS, e-post eller brev, som ligger utenfor Norsk Tippings rimelige kontroll.

 

 • Norsk Tipping forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere dersom de bryter konkurransereglene, opptrer utilbørlig, skaffer seg urettmessige fordeler eller på andre måter forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten (som hærverk, forsøpling, fysisk hindre andre deltakere, osv).

 

 • Når deltakerne er valgt ut, vil en egen deltakerkonktrakt som inneholder alle nødvendige detaljer signeres av TV2/Plan B og den enkelte deltaker.

 

 • Ansatte i Norsk Tipping og deres nære familie kan ikke delta i denne konkurransen. Det samme gjelder ansatte og nær familie av leverandører og samarbeidspartnere i konkurransen.

 

 • Norsk Tipping tar forbehold om endringer i konkurransereglene dersom omstendighetene krever det. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på www.norsk-tipping.no.