lottovinnerhistorie

Vill jubel i Lørenskog - vant 2,4 mill til tidenes jentetur

- Vi fikk jo nesten ikke puste. kollegaen min løp ut i korridoren og fortalte det videre til de andre i spillelaget mens vi hylte og lo, sier Natalia Linløkken glad.

FLAKS: En gang vant spillelaget 60.000 kroner i Lotto, da ble det jentetur til Roma. Denne gangen vant de 2,4 millioner i Lotto, og nå skal de finne nytt reisemål.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:2. mai 2018Endret:2. januar 2023

Damene i Lotto-spillelaget fra Lørenskog Kommune skal på tidenes jentetur etter å ha vunnet ca 2,4 millioner.

- Dette er så gøy, det er altså helt fantastisk, sier Natalia Linløkken som sammen med venninnene Mona, Inger, Hege, Kristin, Lone, Jorun, Sissel, Torhild og Kirsti vant stort i Lotto. Alle damene i spillelaget jobber eller har jobbet i Lørenskog Kommune.

Full brukskonto, hyl og moro

- Mannen min oppdaget plutselig at det sto veldig mye penger på brukskontoen vår, sier Natalia fra Lørenskog. Hun var Lottovinneren som Norsk Tipping ikke fikk tak i sist lørdag. Hun hadde vært bortreist og vekk fra telefonen, og for en overraskelse hun kom hjem til. Da vi snakket med Natalia var det latter, hyl og moro i kontorlandskapet for da hadde det blitt klart at jentegjengen skulle på tidenes jentetur.

Ikke første gevinst

- Tidligere har vi vunnet 60.000 kroner i Lotto med dette spillelaget. Den gangen dro vi til på Roma på jentetur. Det var kjempefint, men vil vi reise på en enda større tur sier Natalia glad.

- Jeg fortalte det først til en kollega som er kasserer i spillelaget vårt. Vi fikk jo nesten ikke puste. kollegaen løp ut i korridoren og fortalte nyheten videre til de andre i spillelaget mens vi hylte og lo. Deretter ringte jeg mannen min . Vi har bare vunnet småsummer bortsett fra den gangen vi reiste til Roma, men dette er jo helt vilt, sier hun og ler.

Fortsatt uvirkelig

- Det føles ganske uvirkelig.Det er jo så hyggelig og gøy men vi planlegger nok en tur etter sommerferien, for nå har de fleste allerede lagt planer for sommeren, sier hun.

Vi gratulerer!

Blir det din tur neste uke? 

Spill Lotto og Joker her før lørdag klokka 18.00.

PS: Vi har nå økt Grasrotandelen fra fem til sju prosent. Det betyr at du som grasrotgiver kan velge et lag eller forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver her!

(Sjansen for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 11 906 955

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 179 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2022: 298 (149 + 149 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 15 181 140 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler