nabolaget

I kveld kan du vinne 1 million kroner

På fredag er det duket for fest i Nabolaget. Hvilket nabolag stikker av med storpremiene denne fredagen?

NABOLAGET: Den aller heldigste spilleren stikker av med 1 million kroner på fredag.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:30. oktober 2019Endret:2. januar 2023

På fredag er det klart for hovedtrekning i spillet Nabolaget. Da kan du stikke av med hovedpremien på 1 million kroner, dersom din adresse trekkes ut. Dessuten vinner dine spillende naboer også. Kanskje det blir fest i Nabolaget ditt på fredag?

Hadde du trodd på oss om vi ringte?

Ved forrige hovedtrekning var det Hege Katrine fra Roan i Trøndelag som vant den gjeveste summen på 1 million kroner. Hennes spillende naboer sikret seg dermed premier fra 100.000 kroner til en femtilapp. Hovedvinneren selv var ikke lett å overbevise. - Det her må være en tulletelefon? Gjentok Hege Katrine da vi fortalte at hun hadde vunnet 1 million kroner. Men det var altså sant. Hege Katrine ble Nabolaget-millionær og naboene kunne juble med. På fredag kan det være du som får selveste Telefonen fra Hamar, dersom du spiller Nabolaget. Og om du skulle være så heldig, håper vi du tror på oss.

LES OGSÅ: Nabolaget-millionær: - Dette må være en tulletelefon? 

Hva er egentlig Nabolaget? 

Er du usikker på hvordan spillet Nabolaget fungerer? Her får du noen forklarende fakta: 

  • På fredag er det hovedtrekning i Nabolaget, hvor en hovedvinner i et uttrukket hovednabolag sikrer seg 1 million kroner.

  • Hovedvinnerens naboer vinner summer fra 100.000 kroner til en femtilapp.

  • På fredag trekkes også fem andre vinnernabolag, hvor hovedvinner vinner 100.000 kroner, og naboene alt fra 10.000 kroner til en femtilapp.

  • De resterende dagene i uka er det også trekninger - da vinner hovedvinner 10.000 kroner. 

  • Det betyr at du for en femtilapp kan være med i trekninger hver eneste dag i en hel uke.

  • Totalt har du 14 vinnersjanser, med hovedtrekning på fredag og en trekning de resterende dagene.

Nabolaget er med andre ord spillet for deg som ønsker trekninger ofte, vil ha mange vinnersjanser og ikke minst, drømmer om å vinne 1 million kroner. Høres dette ut som noe for deg? Da burde du spille Nabolaget. For å delta, må du huske å levere innen fredag klokken 19:00 Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler