flaxvinnerhistorie

Terese (28) vant på BilFlax uten tre like: - Tuller du?

Det ble ingen Volvo XC90 for 28-årige Terese Pettersen da hun skrapte BilFlax, men hun registrerte sitt skrapte lodd og dermed vant hun et annet kjøretøy.

- TULLER DU? Terese Pettersen (28) var en av tre som stakk av med en splitter ny elsykkel i første trekning.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:8. mai 2019Endret:2. januar 2023

De tre første vinnerne av brukt-BilFlax er trukket, og denne gangen var det tre elsykler det sto om. Alle vinnerne hadde registrert sitt BilFlax-lodd for å få en ny sjanse til cruise rundt i et nyvunnet kjøretøy.   Vant du ikke på ditt BilFlax-lodd? Det er fortsatt syv elsykler, en Volvo V40 og en Amazon som søker nye eiere. Gi det en ny sjanse her. 

Og vinnerne er:

Terese Pettersen (28) fra Narvik - Tuller du? Oi, så glad jeg ble! utbryter vinneren når vi ringer for å si at sykkelturen nå vil gå som en drøm.  - Jeg har en sykkel fra før, men det fristet skikkelig med en el-sykkel. Jeg bor ganske langt unna sentrum og sykler ofte dit, men på veien dit er det en god del oppoverbakker. Så dette var helt supert, sier kvinnen. Her kan du lese mer om årets BilFlax-bil  Stein Magne Aarseth (67) fra Molde - Kona har allerede elsykkel, så jeg hadde tenkt til å kjøpe meg en selv. Nå slipper jeg heldigvis det, sier vinneren fornøyd. Stein Magne har også registrert andre lodd, for sjansen til å vinne en Volvo V40 eller en Volvo Amazon.  - Det var utrolig moro! Å vinne bil hadde jo selvfølgelig vært fint, men elsykkel passer også veldig bra, sier han.  Stein Magne Aarseth. Foto: Privat  Sissel Samuelsen fra Senja Sissel fra Senja tok endelig telefonen og ble veldig glad for nyheten om en ny el-sykkel.  - Det er sykkelføre her nå, så dette passer helt perfekt! Flirer den vinneren som nå gleder seg til et lettere tråkk.

Nye vinnersjanser

Husk å registrere lodd uten premie HER innen 23. mai for å gi drømmen om kjøretøy en ny sjanse. Lykke til!

PS: Gjelder kun BilFlax uten gevinst kjøpt i kiosk/butikk.

Har du spørsmål knyttet til Brukt-BilFlax? Ta kontakt med kundeservice her.

Vinnersannsynlighet er ulik for de ulike premiene:
Volvo Amazon 1: antall påmeldte
Volvo v40 1: antall påmeldte
Elsykkel 10: antall påmeldte

Vinnersansynlighet toppremie BilFlax 1:312 525

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler