aktueltvinnerhistorie

Båtsfjordvinner: - Æ kain ikkje tru det!

Den aller første vinneren bor i Båtsfjord! Nå er Aid Sigrunn 100.000 kroner rikere. Nå fortsetter ferden og vi er klare for å trekke den andre vinneren av "Hvor skal vinneren bo?"

Hvor skal vinneren bo? Hun bor i Båtsfjord og heter Aid Sigrunn (t.h.). Hun vant 100.000 kroner og en passe stor lommebok.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:10. mars 2019Endret:2. januar 2023

Aid Sigrunn ble den første vinneren av "Hvor skal vinneren bo?". Båtsfjordingen tok Telefonen fra Hamar innen 60 sekunder og vant med det 100.000 kroner.

- Æ, skjelver nu, forteller Aid som heldigvis var hjemme i Båtsfjord da vi ringte. Dermed tok vi turen hjem til den heldige for å overrekke premien - 100.000 kroner og lommebok med nok plass til vinnersummen.

Les også: Hvor bor du? Svaret kan sikre deg 100.000 kroner

Med konfetti og jubel mottok båtsfjordingen premien. Det var ei blid dame som, med skjelvende stemme, takket for både premien og besøket. Både gubben og bikkja stemte i med Aid Sigrunn.

Vil du se hvordan Aid Sigrunn reagerte da vi overrakk premien? Følg med på våre Facebook-sider mandag 11. mars.

Vi gratulerer!

Ferden videre

Nå skal vi finne ut hvor den andre av tre vinnere bor. Vi tar med oss Telefonen fra Hamar videre til neste kommune, som trekkes mandag 11. mars. Kanskje vi kommer til nettopp din kommune? Kryss fingrene og meld deg på, helt gratis.

Meld deg på gratis her.

Hvor bor vinnerne?

  1. Aid Sigrunn i Båtsfjord kommune

  2. Vinnerkommune trekkes 11. mars, vinner i kommunen trekkes 14. mars

  3. Vinnerkommune trekkes 15. mars, vinner i kommunen trekkes 19. mars

Følg med på Norsk Tipping sine Facebook-sider for møtet med den første vinneren, Aid Sigrunn. Her annonseres også hvilke kommuner vi besøker de kommende dagene. Kanskje du er den neste vi ringer?

Lykke til! Vi gleder oss til å bli kjent med neste vinnerkommune!

 

Konkurransereglene finner du her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice her.

(Vinnersjanse i Båtsfjord under trekning 10. mars: 1:930)

(Vinnersjansen for resterende trekninger er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som bor i den trukne kommunen)

Relaterte artikler