selskapet

Nå kan du betale Lotto-kupongen med Vipps!

Du kan nå betale med Vipps når du kjøper et lotteriprodukt hos Norsk Tipping.

NY LØSNING: Når du skal betale med Vipps, følger du denne sløyfen på native-appen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. april 2020Endret:2. januar 2023

I tillegg til at Vipps kan brukes til å overføre penger til spillerkonto på «min side», er det nå kommet en løsning hvor kundene kan kjøpe lotteriprodukter i nettleser og native app.

- Ut fra hvor mange kunder som har benyttet Vipps, ser vi at det er noe kundene setter pris på. I tillegg er Vipps kjent og kjært, for de fleste bruker Vipps andre steder. Norsk Tipping er opptatt av å gi kundene valgmulighet til å betale, sier Stein Midtmoen, som er fagsjef for id og betaling i Norsk Tipping.

Sportsspill senere

Nå kan man bruke Vipps til å betale for lotterispill. Foreløpig er ikke Nabolaget en del av løsningen, men det blir det snart.

Senere vil det også bli mulig å betale for sportsspill med Vipps.

- Vi jobber med en ny sportsspilløsning. Der kommer Vipps til å være med, sier Midtmoen.

Sendt til appen

- Er det enkelt å betale med Vipps?

- Kundene kan bruke Vipps som betaling for lotterispill i alle digitale salgsløsninger. Det er veldig enkelt å bruke. Når man skal betale med Vipps for et lotterispill på en mobiltelefon, blir man automatisk sendt til Vipps-appen for å bekrefte. På PC bruker du ditt registrerte telefonnummer. Det som er viktig å huske er at etter man har vært i Vipps-appen, må man trykke betal når man blir sendt tilbake til Norsk Tipping, sier Stein Midtmoen.

Relaterte artikler