vikinglottovinnerhistorie

Nordmann sikret seg over 1 mill. i Vikinglotto: - Jippi!

En norsk spiller klarte å gjette seg frem til nok riktige tall til å vinne 2. premien under kveldens Vikinglotto-trekning. 

VINNERREKKA: Disse tallene var det ingen som klarte å gjette seg frem til i Vikinglotto onsdag 11. mai.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:11. mai 2022Endret:3. januar 2023

Onsdag 11. mai var det på nytt klart for Vikinglotto-trekning. 1. premiepotten lå på ca. 29 millioner kroner, mens det lå ca. 1,2 mill og ventet i 2. premie. 

Det var ingen som klarte å hanke inn den gjeveste premien denne onsdagen, men det var kun én spiller som klarte å prikke inn 6 av 7 riktige tall som gir 2. premie. Og den heldige vinneren er norsk. Ei dame fra Bergen kan nå kalle seg nybakt Vikinglotto-millionær, når hun nå kan vente seg en flott premie på 1 231 780 kroner inn på konto.

Uvitende millionær

- Oi! Jippi! Dette var dagens telefon, sier den noe overraskede Bergenseren da vi ringer for å gratulere etter at tv-trekningen er over. Hun hadde ikke fulgt med på trekningen, og ante derfor ikke at det var en heldig nordmann som hadde blitt alenevinner av 2. premien.

- Nei, jeg fikk ikke med meg trekningen. Så det kom som et aldri så lite sjokk her nå, forteller den heldige vinneren. Hun hadde levert en 5-ukerskupong med vinnerrekka hos Spar Karensfryd i midten av april, og hun ønsker forøvrig å holde seg anonym.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnertall

Dette er tallene som ble trukket ut 11. mai:

13 - 24 - 27 - 28 - 37 - 47

Vikingtall: 4

Her kan du se alle resultater i Vikinglotto

Neste ukes potter

Siden ingen tok 1. premiepotten denne onsdagen vil det ligge ca. 42 millioner kroner 18. mai. i potten til den eller de som gjetter seg frem til riktig tallkombinasjon. 2. premien vil ligge på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler