VM-finalen: Får Norge sin revansje?

De norske guttene har ikke glemt hvordan følelsen var etter tapet mot Danmark. 

JAKTER REVANSJE: Sander Sagosen og det norske mannskapet spiller VM-finale mot Danmark i kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:27. januar 2019Endret:2. januar 2023

Danmark har gått ubeseiret gjennom mesterskapet på hjemmebane. Til og med i semifinalen i Tyskland valset de over regjerende verdensmester Frankrike.

På veien ble Norge slått. 30-26. Danmark er storfavoritter til å bli verdensmestere på hjemmebane. I skrivende stund er oddsen på dansk seier 1,48. Norge står til 3,25. U 8,00.

- Aldri igjen

For Norges del er det kun tapet mot Danmark som har vært et feilskjær. Og det tapet svidde.

- Det er følelse jeg aldri skal ha igjen, sier Sander Sagosen til NRK på spørsmål om hvordan følelsen var etter Danmark-tapet.

I kampen hvor Danmark vant med fire scoret danskenes stjerne Mikkel Hansen hele 14 mål. Han viste seg fra sin beste side i semifinalen mot Frankrike hvor han også dunket inn 12 nettkjenninger.

- Vi må presse Mikkel Hansen og Rasmus Lauge ut til litt dårligere skudd. Vi har sett at de har hatt dager som ikke har vært så bra, også i dette VM-et, sier Magnus Gullerud til NRK.

Hvem blir verdensmester? Spill på Langoddsen!

Les også: Mamelund tipper norsk gull.

Rød friskmeldt

Søndag morgen ble det klart at det norske stjerneskuddet Magnus Abelvik Rød blir spilleklar til finalen. 21-åringen har et kanonmesterskap, men måtte hjelpes av banen i semifinalen.

Legeteamet har nå tatt sin avgjørelse og mannen på 204 centimeter er spilleklar.

Relaterte artikler