flaxvinnerhistorie

Bil-gratulantene sto i kø

Det strømmet på med gratulasjoner da Brevik-patrioten Thorfinn Kittilsen fikk nøklene til sin splitter nye Volvo XC90 - vunnet på BilFlax.

GRATULASJONER: Thorfinn Kittilsen er en kjent skikkelse i Brevik og gratulantene strømmet på da bilen ble overrakt foran Sanderød Sport og Fritid.Wiggo Sundstøl
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:3. juni 2019Endret:2. januar 2023

Det var søndag 2. juni Thorfinn satt hjemme på Skjelsvik og skrapte fram tre Volvo-merker på BilFlax-loddet han kjøpte hos Sanderød Sport og Fritid i Brevik, noen få kilometer lenger sør, to dager før. 

Pulsen slo

- Jeg kom først søndag formiddag på at jeg hadde kjøpt dem, og satte meg ned for å skrape. Og det gikk bra. På det første loddet dukket det opp 3 x 25 kroner, og jeg ropte til kona:  Det ble gevinst!

Deretter gikk han i gang med det andre loddet, og på de to første feltene han skrapet, dukket det opp Volvo-merker på begge.

- Da begynte jo pulsen å slå litt, selv om det ikke er første gang en opplever to storpremie-symboler tidlig. Så jeg var egentlig ganske rolig da jeg skrapte videre, men så dukket det opp et tredje Volvo-merke, sa Porsgrunn-mannen.

Da ble det puls.

Her kan du skrape BilFlax elektronisk

Sjekket og sjekket loddet

- Jeg visste jo hva det innebar, men du skjønner det liksom ikke helt likevel. Det ble å telle over og sjekke sikkert fem ganger av både kona og meg. Så var det å lese på baksida - sikkert ti ganger - men det sto ikke noe annet enn av tre Volvo-symboler betyr at du har vunnet en bil, gliste den nybakte XC90-eieren.

Mandag formiddag var han tilbake hos Sanderød Sport i Brevik og registrerte loddet.

Og torsdag 6. juni troppet Volvo-forhandler Autostrada og Norsk Tipping opp med bilen - selvsagt foran Sanderød i Brevik.

- Det er en flott butikk å være kunde hos, og hvis jeg kan bidra med litt reklame, så gjør jeg gjerne det, sa Thorfinn. Sanderød Sport har faktisk vært kommisjonær for Norsk Tipping helt siden oppstarten i 1948!

Gratulanter

Det var mange som var nysgjerrige på det som skjedde utenfor butikken midt i idylliske Brevik. Da de fikk høre at Brevik-patrioten Thorfinn hadde vunnet i BilFlax, var de raske med å gratulere.

- Brevik er et lite sted, og det kom flere bort som gratulerte Thorfinn, forteller Wiggo Sundstøl. Han er salgsleder i Norsk Tipping og var med på overrekelsen.

- Alle unnet Thorfinn å vinne. Spesielt en dame gratulerte klenge og fortalte at Thorfinn hver eneste søndag morgen går rundt i Brevik og plukker søppel og rydder opp. Helt frivillig og helt gratis!

Vi stiller oss i rekken av gratulanter!

Her kan du skrape BilFlax elektronisk

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler